Feel Good Tent Event biedt ongerepte natuur als decorFeel Good Tent Event biedt ongerepte natuur als decor
Back Back Locaties

Feel Good Tent Event biedt ongerepte natuur als decor

20 maart 2018

Wel eens stilgestaan bij hoeveel tijd wij eigenlijk doorbrengen in een bebouwde omgeving? Veel meer dan je zou denken. Geen wonder dat evenementen op buitenlocaties steeds populairder worden. Als geen ander weten Ruud en Inez Kroon van Feel Good TentEvent hoe ze hun gasten buiten in de natuur gelukkig maken. Op een unieke boslocatie midden in de bossen van Lage Vuursche, creëren ze met al hun ervaring net zo graag een uitnodigende festivalsfeer tijdens een zakelijk evenement als de onvergetelijke ambiance voor een sprookjeshuwelijk. Gastvrij maatwerk met de natuur als decor.

‘Imagine …’

‘Een Hollandse voorjaarsavond. Het schemert. Naaldbomen dempen de laatste lichtbundels van een in rode gloed ondergaande zon. Het met verse houtsnippers bestrooide pad ligt uitnodigend voor je. Sprookjesachtig verlicht met lampjes. Het pad gaat licht heuvel op, dan naar rechts. In de verte zie je vuurkorven en sfeervolle verlichting. En dan, ineens, die mooie open plek tussen de bomen. Een comfortabele tent, stoer steigerhouten meubilair, foodtrucks, de intense geur van de houtskooloven.’ Wie voor zijn evenement de buitenlucht prefereert en zich alles kan voorstellen bij een beleving als deze, kan in zijn selectie van opties niet om Feel Good TentEvent heen. Een prachtig plekje midden in de natuur met eindeloze mogelijkheden voor bijzondere evenementen en feesten. Verscholen in de bossen van de Lage Vuursche nabij Hilversum en Baarn op de Utrechts Heuvelrug, op enkele autokilometers van de A27. Geschikt voor groepen van 70 tot 700 personen, zowel buiten als binnen in onze speciaal ontworpen sfeervolle tenten voorzien van alle luxe faciliteiten en technische voorzieningen.

Exclusief

'Dit is echt een heel unieke locatie', zegt Inez Kroon, samen met partner Ruud de drijvende kracht achter het concept. 'We zijn bijzonder bevoorrecht dat we hier evenementen mogen organiseren. Midden in de ongerepte natuur en toch zo dichtbij belangrijke uitvalswegen. Bovendien heel centraal gelegen midden in het land. Dat zijn voor veel organisatoren van evenementen belangrijke criteria. De locatie ligt op Landgoed Pijnenburg dat ruim 340 hectare beslaat. Het gebied, met door talrijke lanen en paden doorsneden bossen en weilanden, is gastvrij, sfeervol en voorzien van alle luxe faciliteiten en technische voorzieningen. De verscholen grote open plek waar Feel Good TentEvent haar gasten ontvangt, draagt de naam ‘Het Cognacveld’.

Paradijselijk plekje

'We hebben dit paradijselijk plekje ontdekt in de tijd, dat we nog als nomaden rondtrokken van locatie naar locatie', schetst Inez de historie. 'We zochten en vonden steeds weer nieuwe bijzondere plekken om er Parade-achtige evenementen te organiseren. De ene keer op het strand, een andere keer op de hei. Wat we altijd wilden was met gasten buiten in de natuur zijn.' Feel Good TentEvent bestaat inmiddels ruim twintig jaar. En daarmee lijken ze hun tijd flink vooruit te zijn geweest. Je ziet het nu meer en meer. Mensen zitten de hele dag binnen; die willen voor hun bedrijfsborrel of tembuilding maar wat graag naar buiten.' Bovendien is de belangstelling voor natuur, duurzaamheid, eerlijke voeding en biologische producten sterk gegroeid. 'Die associatie speelt zeker mee. Tijdens onze evenementen staat het goede gevoel centraal; ongedwongen en puur genieten. In overleg wordt daarom altijd een programma op maat samengesteld dat past bij de wensen van onze opdrachtgevers. Met een groot aanbod van activiteiten en workshops zijn er uitgebreide mogelijkheden voor een goed verzorgd en verrassend programma. De dag kan verder aangevuld worden met heerlijke catering, muziek en theater naar eigen keuze. De unieke locatie in het bos met knappend kampvuur en de schoonheid van de natuur maken het helemaal af.'

Teambuilding

Wat bij Feel Good TentEvent aan creatief programmaconcept mogelijk is, laat zich het best schetsen met een van de vele cases die inmiddels aan de lange lijst van referenties is toegevoegd. Die van Mercedes-Benz dealer Stern bijvoorbeeld. Liefst 400 gasten werden voor een programma met teamactiviteiten en feest door Feel Good TentEvent op de locatie in het bos ontvangen. Inspanning werd gevraagd bij allerhande opdrachten die in de vorm van een soort zeskamp in teamverband moesten worden afgewerkt. Hiervoor leent een buitenterrein met grasveldjes en bospercelen zoals dat van Feel Good TentEvent zich natuurlijk uitstekend. Alle ingrediënten voor gezond plezier bij de hand. Om na inspanning te ontspannen en te genieten van wat de koks op de buitenbarbecues, in de houtgestookte pizza-oven en de foodtrucks hadden bereid. Van de ambachtelijke ijskar en de mobiele espressobar konden specialiteiten worden betrokken. Toen ondertussen de avond viel zorgden vuurkorven, lampionnen en sfeerverlichting voor de ultieme sfeeraccenten van het, getuige de louter positieve feedback, zeer geslaagde personeelsfeest.

Eindeloos

'In essentie is alles mogelijk op deze locatie', stelt Inez. Wij bieden graag een onvergetelijke dag vol inspiratie en zorgeloos genieten. Van idee tot totaalorganisatie. Laat je verrassen door onze fijne sfeer en gastvrije perfectie. Alles tot in de puntjes geregeld met oog voor detail. Centraal staat de tent, opgezet in L-vorm. 'Daarin kunnen we elke gewenste inrichting aanbieden: van theater tot vrije dansvloer. De wanden zijn doorzichtig. Dus ook bij minder mooi weer heb je rondom uitzicht en blijft het contact met de omgevende natuur. Wat je ook organiseert, het gaat dus altijd door. Desnoods plaatsen we tenten bij, zodat alles overdekt is.' De capaciteit varieert van 70 tot 700 gasten, vanzelfsprekend afhankelijk van de setting en het concept. Het meubilair sluit qua stijl aan bij de eigenheid van de locatie: stoer steigerhout. 'We bieden comfort in een omgeving waarin mensen zich ook echt even helemaal weg van alles weten. Is een dankbaarder effect van je evenement denkbaar?'

Door > Henny Beijer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!