FE LENN genomineerd voor de Sign+ Award 2022FE LENN genomineerd voor de Sign+ Award 2022
Back Back Nieuws

FE LENN genomineerd voor de Sign+ Award 2022

21 september 2022

Met het project DutchGrandPrix 2021, mag FE LENN zich tot de genomineerden rekenen voor de Sign+ Award 2022 – de Oscar op het gebied van signing.

‘Ook dit jaar was het weer een fantastisch event om te doen voor ons. 5 weken opbouw door het team van FE LENN heeft ervoor gezorgd dat 2022 ook weer enorm succesvol is geworden. FE LENN is onze business unit die gespecialiseerd is in Events & Citydressing.’

 

Maar niet alleen FE LENN heeft een rol gehad in dit project, want zonder de back-up vanuit de productievestigingen van FaberExposize was deze prestatie onmogelijk geweest. ‘Vandaag besteld, morgen in Zandvoort’ is een opmerking die zeker regelmatig is gehoord, maar ook is waargemaakt! Naast de citydressing van Zandvoort heeft FE LENN de aankleding en wayfinding rond het circuit verzorgd. Denk aan bannerdoeken, netten en stickers voor de verschillende lounges en tribunes op het circuit.

 

FE LENN moest de complete uitvoering van de productie voor zijn rekening nemen. Ook de demontage kwam hier bij kijken. Binnen een week na de race was alles weg. Een bijzondere bijkomstigheid is dat de doeken worden bewaard voor hergebruik of recyclen. Zo wordt er ook een steentje bijgedragen aan het milieu.

 

Stemmen kan hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!