Farnborough International Airshow 2024Farnborough International Airshow 2024
Back Back Nieuws

Farnborough International Airshow 2024

19 maart 2024

Farnborough International Airshow vindt plaats van 22 tot en met 26 juli 2024 en zorgt ervoor dat mondiale leiders op het gebied van ruimtevaart en defensie terugkeren naar Hampshire, Verenigd Koninkrijk, voor vijf dagen vol ongeëvenaarde mogelijkheden om de nieuwste baanbrekende technologie en techniek te ontdekken, historische partnerschappen aan te kondigen en samen te werken aan de cumulatieve duurzame visie op de lucht- en ruimtevaart.

Na het daverende succes van het evenement in 2022, dat meer dan 74.000 professionals uit 102 landen verwelkomde, waaronder meer dan 250 officiële regerings- en civiele delegaties, en miljarden aan wereldwijd mediabereik opleverde, demonstreert de vliegshow dit jaar de toekomst van de industrie en vertegenwoordigt het toppunt van de luchtvaart.

Verzameling van wereldleiders

Wereldleiders, waaronder Airbus, Boeing, Rolls-Royce, RTX, GKN en GE Aviation, zullen tijdens het evenement hun nieuwste vliegtuigen, innovaties en technologie tentoonstellen.

Gareth Rogers, CEO van Farnborough International, zei: ‘De belangstelling van mondiale bedrijven om te exposeren en de vliegshow bij te wonen is fenomenaal en weerspiegelt de ongelooflijke vraag die er is van leiders om hun technologie op ons navolgbare platform te demonstreren en een revolutie teweeg te brengen in het volgende tijdperk van de industrie. Ik kijk ernaar uit om in juli van dit jaar de grootste, beste en slimste ter wereld te verwelkomen in Farnborough.’

Provocerende gesprekken, paneldiscussies & netwerken

Tijdens het evenement in 2024 zal het bekroonde Aerospace Global Forum (AGF) terugkeren, het mondiale platform dat tot doel heeft veranderingen te bepleiten en onmiddellijke actie te stimuleren, waardoor de transitie naar een netto-nuleconomie wordt versneld. AGF zal keynote-sessies op hoog niveau organiseren van leiders uit het lucht- en ruimtevaart-ecosysteem die zich toeleggen op duurzaamheid en defensie. Daarnaast zullen thought leadership, provocerende gesprekken, paneldiscussies en het delen van inzichten plaatsvinden op de beursvloer van de Space en FINN Theaters, evenals de Global Urban Advanced Air Summit (GUAAS) die donderdag plaatsvindt.

Kenmerken van de vijfdaagse vliegshow zijn onder meer de Space Zone, waar de nieuwste technologie en lanceringsoperators op de markt worden getoond, het Business Connections Exchange-programma dat kopers en investeerders koppelt aan doorgelichte leveranciers, en de netwerk-Business Lounge, gesponsord door Lockheed Martin.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!