Fans Sam Feldt kunnen mede-eigenaar wordenFans Sam Feldt kunnen mede-eigenaar worden
Back Back Nieuws

Fans Sam Feldt kunnen mede-eigenaar worden

03 juni 2019

Energiek is het woord dat het beste de Nederlandse DJ, producer en ondernemersgeest, Sam Feldt, omschrijft. Na zijn carrière te hebben opgebouwd op zijn uitgesproken feel good geluid heeft Sam nu zijn zinnen gezet op de toekomst en werkt hij aan zijn eigen platformen voor een meer sociale en duurzame dancemuziek industrie en heeft hij daarnaast het bedrijf Fangage, opgericht dat zich inzet voor de relatie tussen fans en artiesten.

Beroemde DJ's, artiesten, sporters en influencers hebben miljoenen fans op social media platformen zoals Facebook en Instagram, maar ze weten niet wie hun fans nu eigenlijk zijn en met hen in contact komen wordt bemoeilijkt doordat de platformen het bereik en betrokkenheid beperken. Influencers moeten betalen om hun eigen fans te bereiken waardoor het moeilijk is om ze ook daadwerkelijk te bereiken en er geld aan te verdienen. Fangage biedt Fan Relationship Management (F.R.M.) portals waarmee influencers belangrijke gegevens over hun fans kunnen verzamelen in ruil voor exclusieve content. Met behulp van het Fangage-platform krijgen de influencers de controle over hun data terug, kunnen ze direct contact leggen met hun fans en de naamsbekendheid van hun merk vergroten.

"Na ongeveer een jaar geleden een miljoen volgers op social media te hebben verzameld, ondervond ik dat mijn bereik daalde en voelde ik dat platformen zoals Facebook en Instagram me onder druk zetten om mijn eigen fanbase te bereiken. Ik vond dit bizar, ik heb hard gewerkt om een relatie op te bouwen met deze mensen en dit werd nu van mij afgepakt. Op dat moment besloot ik een systeem te ontwikkelen wat nu Fangage is. Hiermee kunnen artiesten en andere influencers direct toegang krijgen tot hun fans, hun eigen community opbouwen en een diepere relatie met hun fans ontwikkelen. Via Fangage hoop ik de dat artiesten en influencers weer de macht krijgen over wat ze hebben opgebouwd" zegt Sam.

Via het platform Symbid is er een fundraising campagne opgezet om Fangage naar het volgende niveau te tillen. Het bedrijf wil tussen de € 300.000 en € 600.000 ophalen en heeft na de private fase al ruim € 200.000 binnengehaald bij grotere investeerders. Een belangrijk onderdeel van deze campagne is de publieke fase die nu is aangebroken.

Met een minimum besteden van €20, of indien gewenst een groter bedrag, kunnen fans al een aandeel kopen in het bedrijf van Sam Feldt. Vanuit de visie van Fangage wil Feldt fans, vrienden en relaties de mogelijkheid bieden om mede-eigenaar te worden van Fangage. Zo kan iedereen die gelooft in de plannen van Fangage als ambassadeur bijdrage aan de verdere groei en bovendien profiteren ze hier als aandeelhouder ook van.

Mocht je interesse hebben om een aandeel in Fangage te kopen? Kom dan op 6 juni naar het speciale event waar Sam meer informatie geeft over de mogelijkheden. Inschrijven kan via deze link. Wil je nu al aandeelhouder worden van Fangage? Kijk dan op de website van Symbid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!