FamTrip: De Innovatie van Brainport Eindhoven FamTrip: De Innovatie van Brainport Eindhoven
Back Back Nieuws

FamTrip: De Innovatie van Brainport Eindhoven

04 juli 2024

Convention Bureau Brainport Eindhoven nodigt professionele meeting- en eventplanners uit om deel te nemen aan de exclusieve FamTrip ‘The Stream of Brainport Eindhoven’. Deze FamTrip vindt plaats op 14 en 15 november en laat deelnemers kennismaken met wat Brainport Eindhoven zo uniek maakt: hightech en design in een innovatief ecosysteem.

Inspiratie en innovatie

Tijdens deze twee dagen, die samenvallen met het internationale lichtkunstfestival GLOW, worden deelnemers ondergedompeld in het innovatieve ecosysteem van Brainport Eindhoven.

Dit tweedaags bezoek, inclusief 1 overnachting, wordt kosteloos aangeboden. Het beloven inspirerende dagen te worden. Tot 1 september kunnen geïnteresseerden zich melden via dit formulier. Vorig jaar was de FamTrip volledig volgeboekt, dus snelle aanmelding is aanbevolen.

De FamTrip belooft niet alleen inspirerende momenten, maar biedt ook meer inzicht in waarom Brainport Eindhoven de perfecte locatie is voor het hosten van innovatieve en inspirerende congressen. De deelnemers gaan naar huis met inzichten en tools om Brainport Eindhoven als topbestemming voor congressen te presenteren aan collega's en klanten.

CBBE

Over Convention Bureau Brainport Eindhoven: Convention Bureau Brainport Eindhoven zet zich in om de om de positie van Brainport Eindhoven op de internationale congresmarkt te versterken. Met een focus op innovatie en design biedt de regio unieke mogelijkheden voor inspirerende en succesvolle evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!