Back Back Nieuws

Fair Event Company partner Idealendag 2009

06 oktober 2009
Op 10 oktober organiseren Trouw, Greenwish en Impulsis (een initiatief van Icco, Edukans en Kerk in Actie) de ‘Idealendag’ in de Passengers Terminal te Amsterdam. Een inspirerende dag, gratis toegang!, die bol staat van idealen op het gebied van duurzaamheid. Fair Event Company - het nieuwe bureau voor duurzame evenementen - is officieel partner en ondersteunt de Idealendag in de vorm van de organisatie van het evenement en duurzame cateringconcepten.

 

Met de Idealendag willen de organisatoren burgers stimuleren hun idealen kenbaar te maken, ze in praktijk te brengen en daarbij ondersteuning te krijgen. Daarnaast de kans om te netwerken, nieuwe inspiratie op te doen en om politiek en beleidsmakers te laten zien hoeveel actief burgerschap er op het terrein van duurzame ontwikkeling bestaat en wat men ervan mag verwachten. Het initiatief wordt ondersteund door SenterNovem en de Ministeries van Binnenlandse zaken, Buitenlandse zaken en VROM.

 

Nieuw MVO-label

Fair Event Company  is gericht op de (milieutechnische) verduurzaming van bedrijfs- en publieksevenementen en het duurzaam binden van interne en externe relaties aan organisaties. Het nieuwe mvo-label is een initiatief van duurzame cateraar Fair Food Company die voor de organisatie en conceptontwikkeling van haar duurzame evenementen een partnership is aangegaan met het Bredase evenementenbureau Planet Event.

Op 9 september jongstleden - tijdens de ‘Dag van de Duurzaamheid’ - werd Fair Event Company officieel geintroduceerd.

 

Goede start

Als partner van de Idealendag maakt Fair Event Company een goede start. Naast de organisatie en catering voor dit event, tekende Fair Event Company onlangs voor de organisatie van het openingsevent van het fair trade Choca Festival in Amsterdam. Fair Food Company werd aangetrokken voor duurzame cateringprojecten tijdens de ‘Dag van de Duurzaamheid’, het Connekt Congres over duurzaamheid & transport en de ‘Dag van de Millenniumdoelstellingen’.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!