Fabienne Stuart is terug bij De WoonindustrieFabienne Stuart is terug bij De Woonindustrie
Back Back Nieuws

Fabienne Stuart is terug bij De Woonindustrie

03 juli 2019

Na een afwezigheid van een jaar is Fabienne Stuart per 1 juni teruggekeerd op het oude honk: De Woonindustrie. Bij deze bijzondere thuislocatie van Catering Lokaal in Nieuwegein begint ze als sales eventmanager en richt ze zich volledig op de exploitatie van De Woonindustrie als corporate eventlocatie. Ook is ze verantwoordelijk voor de commerciële agenda.

Als corporate eventlocatie biedt De Woonindustrie ruim 10 subzalen voor gezelschappen van 100 tot 1.500 gasten. Middels een interne loopbrug kan de verbinding gemaakt worden met de Beursfabriek, waardoor er maar liefst ruim 13.000 m2 extra beschikbaar komt. Op 1 januari van dit jaar zijn De Woonindustrie en Catering Lokaal een joint venture gestart. De terugkeer van Fabienne is dan ook zeer welkom, volgens directeuren Alex Bontenbal van Catering Lokaal en Edwin Loeff van De Woonindustrie.

Thuiskomen

Alex Bontenbal: 'Wij hebben alle vertrouwen in een succesvolle gezamenlijke toekomst en Fabienne vormt hierin een belangrijke spil. Ze kent de locatie als geen ander en zal ervoor zorgen dat iedereen die hier binnenkomt, zich thuis voelt.' Ook Fabienne is er helemaal klaar voor: 'Ik heb heel veel zin om het succes van de grootste huiskamer van Nederland verder uit te breiden. Er liggen al diverse mooie plannen die we zeer binnenkort zullen presenteren!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!