Back Back Nieuws

Faber Audiovisuals sleept titel 'Favourite Show Company' in de wacht

13 april 2016
Vorige maand werd bekend gemaakt dat Faber Audiovisuals samen met Ampco Flashlight Rental, Stageco en Stagebrothers genomineerd was voor de Dutch Live Entertainment Award in de categorie Favourite Show Company. 'Wij waren al blij met deze fantastische nominatie, maar dat wij als kers op de taart ook nog deze prachtige award in ontvangst mogen nemen hadden wij nooit durven dromen', aldus Cees Jan Faber, Ceo Faber Audiovisuals. 'Deze prijs is voor ons hele team, zonder de tomeloze inzet van onze medewerkers en hun continue drive om het bedrijf beter te maken, hadden wij hier niet gestaan.'

De jury noemde in haar rapport de stappen die het bedrijf de laatste jaren heeft gemaakt, het leveren van kwalitatief goede materialen, het innovatief zijn in de branche en het feit dat de mensen meedenken en zich onderdeel voelen van een team en daarmee meer zijn dan alleen een leverancier, als redenen om deze prijs aan Faber toe te kennen dit jaar.

DLEPA
De Dutch Live Entertainment Production Awards is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij prijzen worden toegekend aan professionals uit de live-entertainmentindustrie die in het afgelopen jaar een belangrijke of bijzondere prestatie hebben neergezet met hun bedrijf. De jury bestaat uit mensen uit de diverse disciplines van de branche en de organisatie is in handen van de Stichting Dutch Live Entertainment Production Awards in samenwerking met de Vereniging Van Evenementenmakers (VVEM).

Fotocredits: Niels Vlug

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!