Back Back Nieuws

Faber Audiovisuals overgenomen door Amerikaanse wereldspeler NEP

06 januari 2015
NEP Group Inc. (NEP) heeft bekend gemaakt dat het Faber Audiovisuals (Faber) heeft overgenomen. Verder financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt. Met deze transactie gaat Faber, gevestigd in Nederland, deel uit maken van het wereldwijde merkennetwerk van NEP. Het hoofdkantoor van NEP bevindt zich in de Verenigde Staten met kantoren in het VK en Australië.

Capaciteit
NEP is wereldwijd een van de grootste leveranciers op het gebied van outside broadcasting, studio productie, video display en host broadcasting. Elk jaar worden duizenden shows en evenementen ondersteund. Met de overname van Faber breidt NEP de videodisplaycapaciteit uit naar Europa en een bredere internationale markt. ‘Faber heeft een uitstekende reputatie dankzij de goede service en is duidelijk toonaangevend in de bedrijfstak. Ik kijk ernaar uit om met Cees Faber te gaan samenwerken om onze internationale displayactiviteiten verder uit te breiden,’ zegt de CEO van NEP Kevin Rabbitt.

Internationale groei
Cees Jan Faber, c.e.o. van Faber, voegt hier aan toe: ‘Dit is een fantastische stap voor alle klanten, partners en medewerkers van Faber. Als onderdeel van het wereldwijde netwerk van NEP heeft Faber nu veel meer middelen tot zijn beschikking, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn voor internationale groei. Ik kijk ernaar uit om met Kevin en het NEP-team samen te werken om onze activiteiten verder uit te breiden.’

Faber blijft onafhankelijk opereren vanuit haar thuisbasis in Nederland onder leiding van Cees Jan Faber en zijn managementteam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!