Back Back Nieuws

Faber Audiovisuals branchewinnaar Business Succes Award

03 juni 2016
Vlak nadat Faber Audiovisuals de Dutch Live Entertainment Production Award in ontvangst heeft genomen, is het bedrijf opnieuw genomineerd voor een prestigieuze award. Dit keer is Faber branchewinnaar geworden van de Nationale Business Succes Award, in de categorie ‘audiovisuele apparatuur branche’.

'Best bijzonder'
‘Het is bijzonder mooi te zien dat verschillende vakjury’s herkennen dat de werkwijze en het daar uit voortvloeiende succes voor ons bedrijf, best bijzonder zijn. In relatief korte tijd is het bedrijf enorm gegroeid; dat is een teamprestatie waar we erg trots op zijn. Dat dit niet alleen wordt beloond met het vertrouwen dat grote prestigieuze klanten in ons stellen, maar ook nog eens met verschillende awards, is een fantastische waardering voor al onze medewerkers. Het continue streven naar 100% klanttevredenheid, het leveren van de beste kwaliteit en het werken met de nieuwste technologieën zit bij ons allemaal in het bloed. Ik hoop nog heel lang fantastische dingen te kunnen realiseren met dit geweldige team’, aldus CEO Cees Jan Faber.

De Succesfactor
Na het winnen van deze award maakt Faber Audiovisuals kans om de grootste TV-ondernemersprijs van Nederland te winnen. De Nationale Business Succes Award heeft een eigen wekelijks televisieprogramma De Succesfactor op RTL 7, waarin Faber binnenkort te zien zal zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!