Back Back Nieuws

EYE viert verjaardag tijdens Filmbal

07 april 2016
De vierde editie van het EYE Filmbal vindt vanavond, donderdag 7 april, plaats. Het jaarlijkse besloten evenement is het verjaardagsfeest van EYE Filmmuseum waarbij relaties uit de wereld van film, beeldende kunst, politiek, de culturele sector, particuliere begunstigers en zakelijke partners elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de avond wordt stilgestaan bij de oprichting zeventig jaar geleden van de Filmcollectie Nederland, de voorloper van het museum, en de ingebruikname van het EYE Collectiecentrum. De officiële opening van het Collectiecentrum volgt later dit jaar.

Partners
Hoofdpartner van het EYE Filmbal is ENGIE Services, de nieuwe naam van Cofely. ENGIE Services is al sinds de verhuizing van EYE naar de huidige locatie aan de IJpromenade de duurzame energieleverancier van het EYE Filmmuseum. ENGIE Services en EYE onderzoeken in nauwe samenwerking de mogelijkheden tot verdere verduurzaming van EYE.

Partners van het EYE Filmbal zijn naast ENGIE Services dit jaar: A’DAM Toren, agnès b., WAD depots, Gispen, Loyens & Loeff, Netherlands Film Commission en Vue Nederland (voorheen JT Bioscopen). Vaste leveranciers zijn: Champagne Taittinger, BeamSystems (techniek), Bakker Crosss Media (drukwerk), Select Catering, The Security Company (beveiliging), The Wunderkammer (bloemdecoraties) en Pacalle Koldenhof (consultant).

Foto: Denis Guzzo

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!