Back Back Nieuws

EYE, het filmmuseum aan het IJ en Select Catering verlengen samenwerking

02 mei 2013
Na het eerste jaar met talloze evenementen is er een nauwe samenwerking ontstaan tussen EYE, het filmmuseum aan het IJ en Select Catering. Gezien de wederzijdse tevredenheid zal de samenwerking tussen Select Catering en EYE verlengd worden om de komende jaren de catering activiteiten te continueren.

Sinds EYE haar deuren heropende in april 2012, tegenover Centraal Station aan het IJ, verzorgt Select Catering alle grotere en high-end evenementen. Naast de evenementen, congressen, bijeenkomsten en feesten in de Foyer, de Arena of op de trappen, serveert Select Catering nu tevens intieme diners in Room with a View. Voor deze ruimte heeft zij een mobiele keuken laten ontwerpen en produceren volledig in lijn met de inrichting van het pand en deze ruimte in het bijzonder.

‘Wij hebben een goede relatie met EYE en haar medewerkers, welke wij koesteren. Het is en blijft de algehele beleving die telt, waarbij naadloze samenwerking tussen de locatie en cateraar van groot belang is,’ aldus Eric Schinck, algemeen manager van Select Catering.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!