Back Back Nieuws

Extra zakelijke arrangementen voor Sensation

11 juni 2010
De wereldpremière van de nieuwe tour van Sensation, Celebrate Life, waarvoor 40.000 tickets al ruime tijd zijn uitverkocht vindt plaats op 3 juli. Voor dit evenement, dat over de hele wereld immens populair is, zijn door de enorme belangstelling 100 extra arrangementen beschikbaar gekomen.

Business Lounge Arrangement
Het Business Lounge Arrangement zorgt voor een ultiem nightlive experience met relaties of medewerkers van 21.00 tot 06.00 uur. Het arrangement is uniek en biedt exclusieve toegang via een privé deck, er is een open internationale bar en er worden heerlijke fingerfood gerechten geserveerd.

Alsnog naar uitverkocht evenement
Via BOOKX, de nieuwe aanbieder op het gebied van zakelijke arrangementen en relatiemarketing programma’s, is dit exclusieve arrangement te verkrijgen en biedt het de mogelijkheid om alsnog bij het uitverkochte Sensation aanwezig te zijn.

Sensation White
Sensation vindt plaats in de Amsterdam ArenA en staat bekend om de indrukwekkende show vol met performances, muziek, lichtshows, aerial acts, dans en vuurwerk waarbij het totale publiek volgens de dresscode in het wit gekleed is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!