Back Back Nieuws

Extra show Paul de Leeuw Symphonica in Rosso

14 mei 2007
10 minuten nadat de kaartverkoop van start is gegaan spreken de eenduidige cijfers voor zichzelf: Paul de Leeuw heeft voor zijn concert in het Gelredome te Arnhem een volledige show weten uit te verkopen aan zijn trouwste fans.

Symphonica in Rosso hield de gemoederen al een aantal weken bezig. Zeker nadat de Leeuw’s nieuwste single ‘Blijf (Tot De Zon Je Komt Halen)’ de hitlijsten indook, werd het onrustig onder de fans. Niemand wilde het aangekondigde concert missen en de belofte van een show vol muzikale passie van Paul de Leeuw begeleid door het bijna 40-koppig jonge, getalenteerde orkest van Guido’s Orchestra, en natuurlijk Cor Bakker en zijn band, prikkelde de fans tot het uiterste. Ook de belofte van vele muzikale gastartiesten, waaronder Marco Borsato, maakten dat de kaartjes als warme broodjes over de toonbank gingen. Er zal dan ook een extra concert plaatsvinden op donderdag 8 november in het Gelredome in Arnhem. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Paul de Leeuw: "Ik heb nog niet eerder voor zo’n groot publiek gezongen. Ik ben dan ook ongelofelijk blij en trots dat het publiek blijkbaar net zo gretig uitkijkt naar deze spannende show als ik! Natuurlijk wil ik iedereen de kans geven Symphonica in Rosso in al zijn opwinding te beleven! Speciaal voor de mensen die nu mis grepen hebben we een extra show in de verkoop gedaan!"

Symphonica in Rosso is een jaarlijks terugkerend evenement, deze editie met Paul de Leeuw als hoofdartiest. Symphonica in Rosso staat voor muzikale passie, Paul de Leeuw zingt pure Nederlandse popmuziek samengesmolten met de warme klanken van het enthousiaste, jonge, bijna 40-koppige orkest van Guido’s Orchestra.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!