Back Back Nieuws

Extra Kerstparade Valkenburg voor 3FM Serious Request

19 december 2015
Drie DJ’s van 3FM zijn 18 december opgesloten in het Glazen Huis, dit jaar in Heerlen. De drie DJ’s en het Rode Kruis vragen aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in landen zoals Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. The next generation verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ's van 3FM samen met de rest van Nederland geld in.

Valkenburg
Stichting Kerststad Valkenburg en Gemeente Valkenburg organiseren woensdag 23 december een extra Kerstparade. De extra Kerstparade start om 19.00 uur vanaf het Walramplein. Tijdens deze parade zamelt Kerststad Valkenburg geld in voor de Serious Request actie van 3FM.

Sprookjesachtige parade
Tienduizenden mensen kwamen de afgelopen weken al kijken naar de sprookjesachtige parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums. De parade trekt op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg.

Bekijk hier de actiepagina voor 3FM

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!