Back Back Nieuws

Externe cateraars welkom aan boord Pure-liner

15 april 2009
Crisis? Boeien!

In tijden van crisis komt ook Pure-liner in actie en brengt in hun ludieke nieuwsbrief hun reddingsplan. Daarin valt tevens te lezen dat externe cateraars welkom zijn aan boord en men de trouwmarkt heeft ontdekt. Vorige week ontvingen 300 evenementenbureaus deze nieuwsbrief met als gadget een zwembandje.

 

Volgens het team van Pure-liner is dit dè tijd om te laten zien dat je creatief en betrokken bent. Vandaar dat zij op deze manier hun nieuws onder de aandacht wilden brengen; maar dan wel op een leuke manier. Zo staat bijvoorbeeld op de voorkant het gehele salesteam in Baywatch tenue! In de nieuwsbrief wordt aandacht besteedt aan de acties die zijn ondernomen om de keuze voor de varende evenementenlocatie aantrekkelijker te maken.

 

Externe cateraars welkom!

Zo staan er onder andere in dat Pure-liner sinds kort openstaat voor externe cateraars. In deze tijden moeten ook evenementenlocaties kijken naar uitbreiding van de mogelijkheden.

Daarnaast gaat Pure-liner zich na 5 jaar voornamelijk op de zakelijke markt gericht te hebben meer verdiepen in bruiloften. Zo bieden zij speciaal voor deze markt een speciaal all-in huwelijkspakket aan.

Ook voor evenementenbureaus zijn leuke acties bedacht, zo zijn ze bij Pure-liner gestart met een loyaliteitsprogramma. Elk evenementenbureau dat meerdere evenementen boekt krijgt een leuk cadeau of uitje!

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!