Exposure Company komt met complete ECO lijnExposure Company komt met complete ECO lijn
Back Back Nieuws

Exposure Company komt met complete ECO lijn

06 november 2020

Exposure Company levert al jaren vele meters aan printmaterialen, maar nu vinden zij het echt tijd geworden voor actie. ‘Eerlijk is eerlijk, we hebben er wat tijd voor nodig gehad, maar eindelijk hebben we een assortiment aan materialen samen kunnen stellen waar we echt trots op zijn en ook echt als een vervanger voor de ‘traditionele’ materialen zien. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de toekomst in grootformaat print wordt’, aldus Arjan Maas.

'De afgelopen tijd zien we stapje voor stapje nieuwe materialen op de markt komen die geen PVC meer bevatten. Lange tijd waren deze materialen geen goede vervangers door een kortere levensduur of problemen met de bewerkbaarheid van het materiaal. Na een lange zoektocht bij diverse Europese fabrikanten heeft Exposure Company nu een complete ECO lijn voor zowel binnen als buiten gebruik', vervolgt Maas. Deze nieuwe duurzame lijn bevat uitsluitend materialen zonder PVC; spandoeken, textieldoeken, peesdoeken en zelfs vloerbedekking en folie, voor langdurig gebruik of kortstondige acties en branding. Een grote stap in de verduurzaming is het gebruik van 100% gerecyclede PET-flessen voor vlaggenstof en decodoeken.

Samen gaat het lukken

De uitstraling, eigenschappen en levensduur zijn vergelijkbaar met de 'oude' materialen en de kosten zijn nauwelijks hoger. Eigenlijk dus geen reden meer om niet over te stappen. Exposure Company levert en monteert al jaren grootformaat print aan onder andere standbouwers, retail, festivals, events en de bouw. Ze staan met name bekend om grote projecten zoals het Amstel Hotel, Fashion Week en het hoofdgebouw Provincie Zuid-Holland in Den Haag, maar ook de volledige branding van events zoals The Next Web, Booking.com, Denk Producties en vele andere.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!