Expo Haarlemmermeer sluit zich aan bij Haarlem Convention BureauExpo Haarlemmermeer sluit zich aan bij Haarlem Convention Bureau
Back Back Nieuws

Expo Haarlemmermeer sluit zich aan bij Haarlem Convention Bureau

20 april 2018

Denk je aan Expo Haarlemmermeer dan denk je aan 'groen' en 'licht'. Daar mag je gerust ook 'ruimte' bij denken, én vanaf nu ook: Haarlem Convention Bureau. Want het beurscomplex heeft niet alleen onlangs zijn oppervlakte verdubbeld, van 12.000 m2 naar 24.000 m2, maar heeft zich óók aangesloten bij het partnernetwerk van Haarlem. En daar zijn wij enorm trots op.

De beurshal, geheel opgetrokken uit glas, haalt de groene omgeving naar binnen. Dat geeft Expo Haarlemmermeer z'n unieke karakter. En met de uitbreiding van de beursvloer wordt deze locatie nog aantrekkelijker voor exposanten. Om ook de grotere toestroom van bezoekers op te vangen die hiermee gepaard gaat, is de connectie met Haarlem Convention Bureau een schot in de roos. Een beursbezoek in de groene omgeving overdag, wordt 's avonds afgesloten in het bruisende Haarlem. 

De kruisbestuiving die door deze uitbreiding ontstaat, versterkt de zakelijke aantrekkingskracht van de regio Haarlem. Dat biedt allerlei nieuwe mogelijkheden voor congres- en beursorganisatoren, die hiervoor ruimschoots kunnen putten uit de partner portfolio van Haarlem Convention Bureau.

Onderdeel van Libema.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!