Exploitatie TeamNL Tokyo Center uitbesteed aan PapendalExploitatie TeamNL Tokyo Center uitbesteed aan Papendal
Back Back Nieuws

Exploitatie TeamNL Tokyo Center uitbesteed aan Papendal

22 oktober 2019

In opdracht van NOC*NSF gaat Papendal het TeamNL Tokyo Center tijdens de Olympische Spelen in Tokio exploiteren. Samen met het Holland Heineken House vormt het TeamNL Tokyo Centre hét kloppende hart voor de Nederlandse sport.

Multifunctioneel centrum

In Tokio wordt het TeamNL Center een multifunctioneel centrum met meerdere missies onder één dak. Naast het Holland Heineken House waar de huldigingen gaan plaatsvinden, worden er in het centrum een atletenlounge, restaurant, sportsbar, food court en merchandise shop ondergebracht.

Locatie in baai van Tokio

Voor het TeamNL Tokyo Center met Holland Heineken House en de TeamNL Expo is een locatie gevonden in de baai van Tokio. Gerard Dielessen, directeur van NOC*NSF: ‘De plek ligt centraal tussen zowel een aantal Olympische wedstrijdaccommodaties, als dicht bij het Olympisch dorp waar TeamNL verblijft.’ NOC*NSF heeft het opzetten en exploiteren van het TeamNL Tokyo Center uitbesteed aan Papendal.

Papendal

Papendal gaat vol enthousiasme de uitdaging aan om samen met NOC*NSF en Heineken het TeamNL Tokyo Center vorm te geven. Naast het Holland Heineken House worden door Papendal de andere functies van het TeamNL Tokyo Center ingevuld. Het gaat daarbij onder andere om de Olympic club, het restaurant waar Oost & West samenkomen en waar lekker en gezond eten centraal staat. Papendal directeur Jochem Schellens: ‘Mooi om de thuisbasis die we in Nederland zijn voor TeamNL ook in Tokyo te mogen realiseren.’

TeamNL Expo

In juni 2020, de maand voorafgaand aan de Olympische Spelen in Tokyo, biedt het TeamNL Center de mogelijkheid om (zakelijke) evenementen op maat te organiseren tijdens de TeamNL Expo. Nederlandse bedrijven, partners, sociale entrepreneurs en kennisinstellingen kunnen hier in een unieke setting bijeenkomen. De Expo wordt in samenwerking met de Nederlandse overheid en de Nederlandse ambassade in Tokio ingericht op belangrijke thema’s, waarbij circulariteit & duurzame Olympische Spelen centraal staan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!