Expertum Consulting verwelkomt Steve KleinExpertum Consulting verwelkomt Steve Klein
Back Back Locaties

Expertum Consulting verwelkomt Steve Klein

27 mei 2021

In de rol van International Marketing and Communication Manager is Steve eindverantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie van Expertum Nederland, Kroatië en Slovenië. De afgelopen 15 jaar is Steve werkzaam geweest binnen de audiovisuele branche, waarin hij heel veel uiteenlopende B2B-ervaring heeft opgedaan. Omdat AV en ICT dicht bij elkaar liggen is het voor hem een bekend vakgebied.

MarCom-strategie

Reninca de Zwart (Directeur & Partner Expertum): ‘Door de forse groei van Expertum in de afgelopen jaren hadden we een nog sterkere focus op Marketing & Communicatie nodig. Het positioneren van ons internationale karakter en het omarmen van alle verschillende internationale culturen met individuele persoonlijkheden is een zeer belangrijk aspect binnen Expertum. Om een duidelijke MarCom-strategie uit te kunnen bouwen, hadden we een iemand nodig die vanuit dezelfde normen en waarden voelt, denkt en acteert. Iemand met een hands-on mentaliteit en vooral een sterke strategische aanpak en visie. Ook zal hij betrokken zijn bij de vele events in binnen- en buitenland, die we voor onze relaties en samenwerkers organiseren. We vonden de perfecte match in Steve. We zijn erg blij hem te mogen verwelkomen.’

Internationaal positioneren

De focus van Steve Klein ligt op het internationaal positioneren van Expertum, om nog meer bewustzijn te creëren over onze toegevoegde waarde in de SAP-markt en waar Expertum voor staat als organisatie. Steve staat bekend om zijn pragmatische 'can do'-mentaliteit en het vertalen van omvangrijke technologie naar een duidelijke waardepropositie en user experience.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!