The Experience Conference 2021 hybrid editionThe Experience Conference 2021 hybrid edition
Back Back Nieuws

The Experience Conference 2021 hybrid edition

08 oktober 2021

The Experience Conference 2021, het signature event van branchevereniging IDEA over de marketingkracht van live, gaf een boeiend kijkje in de machinekamer van de (hybride) eventwereld van morgen.

Live vanuit de Kromhouthal

Op 28 september jl. beleefde een exclusief gezelschap van 60 marcom- en event professionals The Experience Conference hybrid edition 2021 live in De Kromhouthal in Amsterdam. En nog eens ruim 200 deelnemers online, waarvan een deel via satelliet events bij partner hogescholen.

Interactie

Met een zeer gewaardeerde bijdrage van o.a. Irene Koel (The Zooooo), Ryan Strain (YouTube), Martijn Delahaye (AFAS Software), Sander Duivestein, Liselotte Oomen (The Live Expert), Reinier van der Veer (Dichtwater) en Lucia Marthas Institute for Performing Arts lieten we zien hoe de interactie tussen fysieke en digitale events tot bloei komt.

Hybrid edition

Aldus Maarten Schram, directeur IDEA: ‘We hebben met de ‘hybrid edition’ hoog ingezet en trots op het feit dat we in deze drukke tijden - samen met onze partners - een hybride event hebben weten te produceren. Zoals tijdens het programma ook naar voren kwam, is de keuze voor je live dan wel online publiek complex en brengt inhoudelijk consequenties met zich mee. Je doet toch concessies en dat vind ik terugkijkend heel leerzaam. Daarmee past deze zesde editie van TEC perfect in de fase waarin we zitten; experimenteren, leren en ontdekken. Ik kijk uit naar een volgende editie waarin we deze ervaringen en lessen kunnen toepassen in een concept dat nog beter aansluit op onze doelgroep.’

Innovaties en ontwikkelingen

Bij The Experience Conference staan we stil bij de innovaties en ontwikkelingen die ons vakgebied van live communicatie nog mooier maken. Afgelopen jaar beleefden we de snelste digitale adoptie ooit. In een spervuur aan ontwikkelingen sprongen trends met tien jaar vooruit. Dat dwong communicatie- en eventprofessionals om hun vak te herdefiniëren en opnieuw uit te vinden.

Foto's: Jan Buteijn

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!