Expeditie Sport en Vitaliteit Friesland-styleExpeditie Sport en Vitaliteit Friesland-style
Back Back Nieuws

Expeditie Sport en Vitaliteit Friesland-style

22 december 2022

Omdat ze bij Meet in Friesland goed begrijpen dat jij als eventprofessional altijd op zoek bent naar nieuwe programma’s en niet altijd de tijd hebt om deze op maat samen te stellen, hebben ze dit alvast voor je gedaan met hun voorbeeldprogramma’s. Ook in 2023 komen er weer een aantal voorbeeldprogramma’s voorbij, waarin je met een selecte groep deze programma’s kunt ervaren. Je kunt je nu aanmelden voor de Expeditie Sport en Vitaliteit op maandag 23 januari.

Ben jij een meeting-, eventplanner of management ondersteuner en wil je samen met branchegenoten inspiratie opdoen op het gebied van sport en vitaliteit? Wil jij de winter ervaren als een echte Fries in het schaatshart van de wereld? Dat kan! IJsarena Thialf host niet alleen spectaculaire schaatswedstrijden met record brekende schaatsers, het biedt ook interessante zakelijke mogelijkheden. Combineer een inspirerende en leerzame sessie van Marianne Timmer met een actieve schaatsles van de Sven Kramer Academy. Take a break met een overheerlijke gezonde lunch en kom aan het einde weer op krachten met een gezonde smoothie van Vitamine Bo. Met Expeditie Sport en Vitaliteit laten we jou ervaren (en proeven!) hoe een inhoudelijke sessie op een inspirerende locatie goed gecombineerd kan worden met een sportief uur op het ijs.   

Voorbeeldprogramma’s

Meet in Friesland helpt je graag met voorbeeldprogramma's zodat jij alleen de beschikbaarheid hoeft te checken. Ga je mee op Expeditie Sport en Vitaliteit - Friesland Style?Jij hebt nu de unieke kans om dit voorbeeldprogramma zelf te beleven, zodat je kunt ervaren wat jij met jouw collega’s of opdrachtgevers kunt bereiken met deze expeditie. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Marianne Timmer

Versterk de onderlinge banden in je team met een combinatie van een kennis inhoudelijke sessie en een teambuildingselement. Marianne Timmer is de go-to coach op het gebied van vitaliteit. Tijdens het coachen van sporters zag ze de gelijkenissen tussen sport en het bedrijfsleven. Al deze kwaliteiten en ervaringen brengt ze nu samen om een doel te halen die in beide werelden hetzelfde is: het team zo goed mogelijk laten presteren en elk aspect regelen, organiseren en managen om dit resultaat te bereiken. De non-profit organisatie Sven Kramer Academy werkt aan een succesvolle toekomst voor de Nederlandse schaatssport. Ze stimuleren zowel jeugd als volwassenen om meer te bewegen en ook dat gaan we zelf ervaren tijdens deze expeditie.

Friesland is precies ver genoeg om er echt even tussenuit te zijn, en voor veel Nederlanders vol nieuwe ontdekkingen. We hopen je snel te treffen in Friesland!

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!