Back Back Nieuws

Exclusieve vergaderplek: de Bossche Boardroom

14 september 2009
Media-ondernemer Rob Beijleveld heeft onlangs een zeer exclusieve vergaderfaciliteit geopend in Den Bosch. Zijn Bossche Boardroom heeft een oppervlakte van ruim 300m2 en is voorzien van een luxe vergaderzaal, dakterras, loungeruimte, keuken en een sfeervol restaurant. De Bossche locatie is hiermee een van de mooiste en meest exclusieve boardrooms van Nederland.

 

“Natuurlijk kost het een paar centen”, motiveert Beijleveld zijn keuze om in economisch woelige tijden toch te investeren. “Maar het geeft zoveel meer vertrouwen in hetgeen wij doen. Uiteindelijk draagt dat er mede toe bij dat wij als bedrijf substantieel meer meters maken, net even harder groeien, dan onze collega’s. Juist in deze tijd!” Een formele opening heeft Beijleveld niet overwogen. “Ik ontvang iedereen veel liever persoonlijk. Is toch veel persoonlijker en gezelliger? Proeven ze gelijk de sfeer!”

 

De vergaderruimte is uitgevoerd met een zeer indrukwekkende vergadertafel van 7 bij 2,5 meter, groot genoeg voor gezelschappen tot 24 personen en uitgerust met alle moderne audiovisuele apparatuur. In het aangrenzende restaurant, voorzien van een eigen keuken, kan na een bijeenkomst exclusief worden gedineerd (‘private dining’). De totale inrichting straalt niet alleen luxe uit, maar evenzeer de bekende Brabantse gemoedelijkheid. Voor de inrichting zijn louter hoogwaardige materialen gebruikt. De Bossche Boardroom is beperkt en selectief in te huren.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!