Exclusieve Soul Night in Chassé TheaterExclusieve Soul Night in Chassé Theater
Back Back Nieuws

Exclusieve Soul Night in Chassé Theater

09 januari 2018

Jaarlijks bezoekt de Stichting BoArte met haar leden een mooie voorstelling in het Chassé Theater en combineert dit met een hoogstaand culinair diner en fantastische feestavond. Dit jaar deed de stichting het bijzondere soul en gospel Kerstconcert van Oleta Adams aan. In een sfeervolle, exclusieve omgeving verzorgde Maison van den Boer een luxe driegangendiner. Aankleding van de dinerzaal is jaarlijks in handen van Oogenlust die de zaal speciaal voor deze gelegenheid liet schitteren in het thema Soul Night.

Stichting BoArte

De doelstelling van de Stichting BoArte is het culturele leven in Breda en omgeving te bevorderen voor het bedrijfsleven. Sommige evenementen zijn gericht op het onderhouden van contacten tussen de deelnemende bedrijven, andere evenementen zijn bedoeld om de banden tussen de deelnemende bedrijven en hun relaties aan te halen. De Stichting BoArte maakt bij haar activiteiten vooral gebruik van bestaande culturele instellingen en historische gebouwen in Breda en omgeving. Zij levert hiermee een bijdrage aan de bevordering van het culturele klimaat in de stad en aan de aantrekkingskracht voor economische activiteiten in de regio. 

Oleta Adams, Lady of soul

Oleta Adams trad jarenlang op in pianobars, hotelfoyers en showrooms in Kansas waar ze werd ontdekt door bekende artiesten als Eartha Kitt, Cab Calloway, Air Supply, Gino Vanelli, Yes en Billy Joel. Door Tears for Fears werd ze in 1989 uiteindelijk gevraagd om mee te werken aan het album Seeds of love, de videoclip voor Woman in chains en de Europese tournee. Met het doorslaande succes van haar hartstochtelijke hit Get Here, scoorde Oleta Adams meteen platina met haar solo debuutalbum Circle of one. De voorstelling werd door bezoekers van het Chassé Theater gewaardeerd met een 4,6 van 5 sterren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!