Exclusieve preview Martin Garrix op Tomorrowland 31.12.2020Exclusieve preview Martin Garrix op Tomorrowland 31.12.2020
Back Back Nieuws

Exclusieve preview Martin Garrix op Tomorrowland 31.12.2020

30 december 2020

Het einde van een speciaal en uitdagend jaar is in zicht. Om deze gelegenheid te vieren, biedt Tomorrowland samen met NAOZ een alternatief. Met Tomorrowland 31.12.2020 vier je oudjaarsavond met Martin Garrix en meer dan 25 andere artiesten online.

Tomorrowland 31.12.2020

Met Tomorrowland 31.12.2020 duik je in de magische wereld van Tomorrowland. Dit met een première van een vijf minuten durend deel van de high-energy set van Martin Garrix, gevuld met gloednieuwe muziek op het ‘Tree of M+elodia’ podium. Een exclusieve preview van onder andere zijn hit ‘Ocean’, zal te horen zijn tijdens het digitale festival. Daarnaast zullen er nog meer dan 25 andere artiesten optreden op Tomorrowand 31.12.2020. Tickets zijn online verkrijgbaar en het festival zal duren van 20.00 ’s avonds tot 03.00 ’s nachts. Het is mogelijk om een on-demand Pass bij je ticket te bestellen, zodat je alle optredens kunt herbeleven van 1 januari tot 14 januari.

Over NAOZ – the digital venue

NAOZ is een nieuwe digitale entertainment-locatie die het hele jaar door geopend is. De revolutionaire en future-proof virtuele entertainmentwereld brengt muzikanten, artiesten en gemeenschappen over de hele wereld samen. NAOZ brengt mensen een manier om digitale concerten en performances te ervaren met technologieën in 3D-design, videoproductie en special effects. Dit vanuit de comfort van je eigen huis en toegankelijk op alle apparaten (PC, laptop, smartphone en tablet).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Exclusieve preview Martin Garrix op Tomorrowland 31.12.2020Exclusieve preview Martin Garrix op Tomorrowland 31.12.2020

ADE gaat in aangepaste vorm door

Hybride en online evenementen
Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!