Back Back Nieuws

Exclusief onthaasten tijdens event in Hemmen

02 februari 2016
Het vinden van locaties voor bijeenkomsten voor kleine zakelijke groepen, is altijd een uitdaging. FON Events bedacht een originele oplossing. De nieuwjaarsmeeting van het Management Team van Bostik Benelux vond plaats in het idyllische plaatsje Hemmen, in de Betuwe. Een kerkdorpje, waar amper 200 mensen wonen in een weldadige rust, midden in een schilderachtige omgeving, die zich het best laat omschrijven als een Middeleeuws openluchtmuseum.

Het officiële gedeelte was in 't Pakhuis, een monumentaal fruitpakhuis dat is omgebouwd tot een informatie- en bezoekerscentrum voor natuur, milieu en cultuur. Er werd gestart met een ambachtelijke lunch met streekproducten. Daarna vond de zakelijke presentatie plaats op een klein, houten podium, dat was uitgerust met een modern scherm. Aansluitend waren er voor de MT-leden van Bostik in het nabijgelegen Engelse landschapspark buitenactiviteiten in het decor van oude platanen, beukenhagen en waterpartijen, dichtbij de ruïne van Landgoed Hemmen. Nadat de schemering intrad en het schijnsel van de straatverlichting het historische kerkdorpje een sprookjesachtig karakter gaf, werd het diner genuttigd in de klassieke Brasserie Heerlijkheid Hemmen. Op het menu stond onder meer wild stoofpot van zwijn en ree, en voor de visliefhebbers zalm uit de oven.

Centrale plek
Het event speelde zich af op drie dichtbij gelegen en vrijwel onbekende locaties. Bostik en FON Events, die al vele jaren een duurzame relatie onderhouden, kwamen in gezamenlijk overleg tot deze oplossing. ‘Onze medewerkers komen uit Vlaanderen tot Overijssel, dus was de Betuwe een logische, centrale plek,’ geeft Ronald van der Hoop van Bostik Benelux aan. ‘Ander pluspunt was dat deze onontdekte locaties dichtbij de snelweg liggen,’ vult Tonny Driessen van FON Events aan. Ronald van der Hoop: ‘Het programma en de locaties boden een mooi evenwicht tussen  informatie overdracht en ontspanning. We kijken dan ook terug op een geslaagd event.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!