Back Back Nieuws

Exclusief dineren op podium Stadsschouwburg Nijmegen

14 maart 2005

Vanaf heden kan iedereen het toneel van de Stadsschouwburg in Nijmegen betreden. De Keizer Karel Podia (exploitant van de Stadsschouwburg Nijmegen en De Vereeniging) hebben samen met Hutten Exclusieve Catering een spectaculair concept ontwikkeld waarbij u geniet van een heerlijk diner op het toneel van de Stadsschouwburg. Na een inleiding voor de gasten in de theaterzaal begint een korte show, waarbij met behulp van de hypermoderne mechanische trekkenwand het buffet van grote hoogte neerdaalt. De koks op het toneel bereiden ter plekke gerechten en de gasten betreden het toneel vanuit de zaal. De lichttechnici verzorgen een sfeervolle, telkens wisselende verlichting, en natuurlijk krijgen alle aanwezigen de mogelijkheid een kijkje in de keuken van de theatertechniek te nemen. “Onlangs is dit concept éénmalig gebruikt voor een relatie. We kregen binnen een week nog twee aanvragen van gezelschappen die dit concept ook wilden,” vertelt Albert Krielen, directeur van de Keizer Karel Podia. “De enthousiaste reacties hebben ertoe geleid dat we besloten hebben dit concept verder uit te werken en vaker toe te passen.” Geschikt voor groepen tot 150 pax en prijzen zijn vanaf € 75,- p.p. Informatie: (024) 360 8135 en evenement.verhuur@keizerkarelpodia.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!