Back Back Nieuws

Excitement Events zoekt bedrijf voor nieuw concept 'de Gezongen Lipdub'

22 juni 2012
Excitement Events brengt een primeur op de Nederlandse markt met 'de Gezongen Lipdub', gefilmd met een helikoptercamera. Speciaal voor deze primeur zoekt het bureau een bijzonder bedrijf voor de gratis try-out van dit nieuwste teambuildingsconcept.

 

Bedrijfspresentatie en teambuilding in één

Op zoek naar een fantastische bedrijfsfilm en behoefte aan een buitengewone teambuilding? Excitement Events combineert beide wensen in de gezongen lipdub voor bedrijven. Bij een lipdub maak je met je hele team een videoclip terwijl je playbackend door je eigen bedrijf loopt. Eén camera neemt alles in één take op. Een originele bedrijfspresentatie en teambuilding in één.

 

Gezongen lipdub

Excitement Events gaat een stapje verder met de gezongen lipdub. Het team gaat het liedje vooraf zelf inzingen.Je kunt kiezen voor de originele tekst van een liedje of een eigen tekst op een nummer maken. Deze nieuwe tekst kan dan slaan op het bedrijf of een thema wat je als bedrijf belangrijk vindt.Tijdens de beeldopname, playbackt het team dus hun eigen stemmen.Voor een spectaculair resultaat wordt de lipdub opgenomen door een op afstand bestuurbare helikoptercamera.

 

Maak kans op de eerste, gratis lipdub

Excitement Events geeft haar eerste lipdub gratis weg. Laat het bureau via www.excitementevents.nl weten waarom jouw bedrijf of team een lipdub verdient (max. 10 zinnen). De meest bijzondere inzending wint een compleet verzorgde lipdub met het hele bedrijf. Deelnemen kan nog t/m 15 augustus 2012.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!