Back Back Nieuws

Exceptioneel uitwaaien doe je op deze dakterrassen

17 september 2015
Via ATP Inspires komen we meer te weten over 'the places to be’ als het gaat om hotels met bijzondere dakterrassen. Altijd goed om even op uit te waaien na een lange zakelijke bespreking…. Of gewoon om inspiratie op te doen. 

Londen
De beste chill-out plek van Londen is The Shoreditch House members club. Met een tuin, zwembad en het beste uitzicht over de stad, bovenop het gebouw.

Parijs
Bekijk Hotel Raphael, een paar minuten van de Champs-Élysées in het 16e arrondissement. Het terras op de 7e verdieping biedt een oase van rust. Reserveer een tafel met heerlijke macarons en een fles Lanson Blanc de Blancs champagne voor een echt Frans ontspanmoment.

New York
Gallow Green, bovenop het McKittrick hotel bij 530 West 27th Street is dé plek voor groen in ‘The city that never sleeps’. Neem een ‘Glab a Sleep No More’ cocktail of een van de vele Amerikaanse biertjes en geniet van New York van bovenaf.

Amsterdam
Op de 11e verdieping van het Doubletree hotel dicht bij het centraal station in Amsterdam smaakt je Nederlandse Heineken biertje het best.

Hong Kong
Heb jij hoogtevrees? Bij W Hong Kong in West Kowloon moet je op de 76e verdieping zijn, eenmaal in de hot tub is je angst vast zo verdwenen.

Los Angeles
Skybar, bovenop LA’s Mondrian hotel, is dé spot voor een cocktail, terwijl je kijkt naar de zonsondergang op Tinseltown. Met verschillende DJ’s en een diversiteit aan gasten één groot feest.

Singapore
Een ‘infinity pool’ op de 57e verdieping van het Marina Bay Sands in Singapore is dé reden om dit hotel te bezoeken. Vanuit een zwembad van 150 meter lang geniet je van de wolkenhemel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!