Back Back Nieuws

Evolution Dome breidt assortiment uit

10 december 2014
Voor Evolution Dome Benelux was 2014 een prachtig jaar waarin de opblaasbare domes van het bedrijf uit de buurt van Gent tal van prachtige locaties hebben gesierd zoals 
Tour en Taxis Brussel, het circuit van Zolder, de jaarbeurs in Utrecht en Centrum Leeuwarden.

Afgelopen zomer werd Evolution Dome benaderd door eventbureau 24Seven. Het bureau was op zoek naar een aantal Domes voor een reeks events. Deze domes moesten aan een aantal eigenschappen voldoen: Publiek aantrekken, snel op te bouwen, compact in transport, hoge windbelasting etc. De Domes werden ingezet voor de voorstelling van het nieuwe model Land Rover Discovery Sport aan het grote publiek. Zo werden er Domes opgebouwd op het strand van Knokke Het Zoute tijdens de ‘Zoute Grand Prix’, maar ook tijdens de ‘Spirit of Winter’ in de tuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn en als blikvanger op de interieurbeurs Cocoon op de Heizel in Brussel.

Signature vloeren
Ook voor 2015 streeft Evolution Dome er naar om ook weer tal van producten toe te voegen aan het assortiment. Naast het uitgebreide assortiment opblaasbare domes is Evolution Dome nu ook verdeler van Signature vloeren voor events, stadions en festivals. Signature is al jaren producent van vloersystemen. Ze zijn gespecialiseerd in vloeren die het gras in een stadion of op een festival weide beschermd en laat ademen, een vloer die compact is in transport maar ook makkelijk en snel te leggen is. Evolution Dome heeft een uitgebreid assortiment in de verhuur voor zowel het kleine event, alsook het grotere festival. Ook voor aankoop van vloersystemen kun je bij hen terecht.

Saddle Span Tenten
Naast de opblaasbare domes is Evolution Dome ook gestart met het aanbieden van de Saddle Span tenten. Deze tenten verschillen in alles met een traditionele tent. Het meest opvallend is hun vorm, waardoor je, als je in een Saddle Span tent staat, een ongekend ruimtelijk gevoel krijgt.

Foto: Saddle Span tent

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!