Back Back Nieuws

Evolution Dome beleeft drukke nazomer

26 oktober 2015
Evolution Dome’s opblaasbare structuren zijn deze nazomer op verscheidende evenementen te gast geweest. Met hun veelzijdige uitstraling maakte ze evenementen zoals, Aan tafel met Porsche, ITS Bordeaux, Apollo op circuit van Zandvoort en een 40 jaar bestaan van Conhexa extra speciaal.

Aan tafel met Porsche
Zo is de 10m Dome van Evolution Dome op dit moment te gast op Aan tafel met Porsche, georganiseerd door Living Tomorrow en Porsche Centre Mechelen. Met de 10m Dome als ontvangst en lounge ruimte is er een  pop-up restaurant gecreëerd, waarbij men kan genieten van culinair hoogstaande gerechten.

ITS Congres
Next Meeting, het Gentse bedrijf gespecialiseerd  in AV en Productie services voor de meeting industrie, was op zoek naar ruimtes voor seminaries en presentaties tijdens het congres ITS over Intelligente Transportoplossingen in Bordeaux. Daarvoor creëerde Evolution Dome twee 15m Domes en 2 ruimtes gemaakt uit 12x6 Cube Walls. 

Apollo op circuit van Zandvoort
De Airroof was in September te gast bij Apollo. De Airoof functioneerde erg goed als een ruimte voor onthaal en product presentatie waar de gasten uitgebreide uitleg konden ontvangen van de nieuwe winter banden. De banden konden ook in de ruimte getest worden.

Conhexa 
Het 40 jaar bestaan van Conhexa was een waar feest in Noord Frankrijk voor zowel de klanten, leveranciers als het personeel van het bedrijf. Met de volledig ingerichte 20m Cube van zo’n 350m² voor het feest en een Luna voor de rokers was dit event een paradepaardje voor Evolution Dome. De 350 m² grote Cube werd voorzien van een vlakke houten cassette vloer, glazen deuren, verwarming en verlichting. Dit alles werd in een recordtempo van 6 uur opgebouwd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!