Back Back Nieuws

Evoluon te koop bij IKEA Eindhoven

07 oktober 2013
Het eerste exemplaar van de lang verwachte Evoluon poster is op woensdag 2 oktober uitgereikt aan de fotograaf Ruud van der Aalst. Hij heeft met zijn inzending een fotowedstrijd gewonnen ter ere van het 20-jarig bestaan van IKEA Eindhoven. Het canvasdoek met het Evoluon is te koop in een gelimiteerde oplage: Daarmee is na New York, Londen en Parijs ook een beeld van Eindhoven te koop bij IKEA.

Missie geslaagd
Ruud van der Aalst over zijn inzending:  ‘Ik wist heel duidelijk wat voor beeld ik vast wilde leggen. Daarvoor ben ik dan ook meermaals teruggekomen. Deze foto vangt het Evoluon heel mooi, met veel dynamiek door het lijnenspel en licht. De keuze voor deze foto als winnaar van de fotowedstrijd maakt me extra trots op het resultaat.’

Ook IKEA is erg blij met deze winnaar.  ‘We hoopten dat deelnemers aan de fotowedstrijd de band met Eindhoven wisten te vangen’, vertelt Rob Werkman, Storemanager IKEA trots. ‘In de winkel is al een flinke wachtlijst van geïnteresseerden, dus lijkt me: missie geslaagd.’ Rob benadrukt dat dit een eenmalige actie was waarbij slechts 900 exemplaren zijn gedrukt.

De wedstrijd en de verkoop
De wedstrijd was eind 2012 georganiseerd door IKEA Eindhoven om haar 20-jarig jubileum te vieren. Deelnemers werden opgeroepen om typische Eindhovense beelden in te sturen om de band met de stad te laten zien. Uit een voorselectie van vijf beelden hebben bezoekers deze foto van het Evoluon als winnaar gekozen. Het canvasdoek heeft een afmeting van 100x140 cm en is vanaf vrijdag 4 oktober te koop bij IKEA Eindhoven in een oplage van 900 stuks.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!