Evoluon maakt doorstartEvoluon maakt doorstart
Back Back Nieuws

Evoluon maakt doorstart

14 juli 2020

Evoluon Exploitatie BV heeft vanaf 1 juli de exploitatie van het Evoluon van Regus Nederland overgenomen. In december 2018 namen Lee Foolen & Marc Reijs reeds het onroerendgoed van het Evoluon over van Philips. De exploitatie was toen uitbesteed aan Regus Nederland. Vanaf juli 2020 is zowel de exploitatie als het vastgoedbeheer van het congres- en evenementencentrum in handen van Foolen & Reijs middels de nieuwe entiteit Evoluon Exploitatie BV en komt er zekerheid voor de toekomst van het Evoluon.

Toekomstvisie

Eigenaar Lee Foolen: ‘Met de overname van de exploitatie zorgen wij ervoor dat het Evoluon openblijft en zetten wij een eerste stap richting onze toekomstvisie. Het Evoluon is EN blijft dé ontmoetingsplek van de Brainport Regio Eindhoven en met de opstart van de Evoluon Foundation wordt deze ontmoetingplek alleen maar verbreed en versterkt! Wij kijken dus uit naar de toekomst waarbij het Evoluon een nog grotere rol gaat spelen in Eindhoven en omgeving!’

Vertrouwd aanspreekpunt

Ook het merendeel van het reeds werkzame personeel is overgenomen waardoor de vertrouwde bezetting het aanspreekpunt blijft voor de klanten en gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!