EventZ tovert ss Rotterdam om tot SteinWaves PartyCruiseEventZ tovert ss Rotterdam om tot SteinWaves PartyCruise
Back Back Nieuws

EventZ tovert ss Rotterdam om tot SteinWaves PartyCruise

30 september 2019

EventZ organiseerde namelijk een groots personeelsfeest voor een Rotterdams havenbedrijf op het ss Rotterdam. Voor de ruim 1600 gasten werd het gehele ss Rotterdam afgehuurd en verbouwd tot een drijvende feestlocatie met een gevarieerd entertainment programma in alle salons, rooms en lounges en terrassen. 'Dit was de eerste keer dat dit op deze schaal plaatsvond', aldus het ss Rotterdam.

Aan alles gedacht

De beleving begon al op de kade, waar de gasten een behouden vaart werden gewenst door kleurrijke dames en heren. Vanaf het begin af aan zat de stemming er goed in. Het fantastische nazomerweer zorgde tot ’s avonds laat voor een extra dimensie op het buitendek. De noodzakelijke bewegwijzering en programmaboekjes zorgden ervoor dat niemand iets hoefde te missen. Een groot deel van de gasten bleven nadien op het schip overnachten.

De directie van het  Rotterdam complementeerde EventZ met de excellente voorbereiding, dito draaiboek en veiligheidsplan. '…zo gedetailleerd heb ik het nog niet eerder gezien.' De feestcommissie ontving nadien uitsluitend positieve reacties. De veelgehoorde opmerking was, dat het te snel afgelopen was.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!