Back Back Nieuws

EventZ op zoek naar de voice of Celona

01 maart 2016
EventZ Nederland is een full-force evenementenbureau en is op dit moment met een bijzonder project bezig. 'We toeren tot september door Duitsland langs de restaurants van Bar Celona met een te gekke medewerkers- en gastenactie', vertelt het enthousiaste team. 'Dit project zorgt onder andere voor enorm veel vriendschap en sympathie op de werkvloer en is ook online totaal losgebarsten. Na 3 weken hebben wij al meer dan 225.000 paginaviews. De medewerkers en gasten waarderen deze actie met een 9+'.

Hoe werkt het? 
De medewerkers melden zich aan op de speciale website starcelona.de voor een zang auditie. Volgens een strakke planning rijdt EventZ langs alle restaurants met de mobiele auditie bus en mogen de medewerkers  hun auditie doen. Hierdoor wordt een lage drempel gecreëerd, waardoor zelfs mensen zich nog 'on the spot' aanmelden voor een auditie. Het doel van de opdrachtgever is waardering uit te spreken naar de medewerkers en om aan de gasten te tonen, hoeveel de medewerkers voor ze betekenen.

De audities van overdag, staan ’s avonds al op internet. Hierna kan het stemmen beginnen; naast de collega’s mogen ook de gasten van Bar Celona op hun favoriete Bar Celona zanger of zangeres stemmen. Om de paar auditiedagen worden backstage reports op de website en op Facebook van Star Celona geplaatst. 

And the winner is...
Na 3 ronden en een live finale is in september de winnaar bekend. Hij of zij wint een reis naar Barcelona en wordt voorzien van zakgeld. Er zijn nog een extra prijzen; de  winnende juryleden krijgen goldcards ter waarde van € 1.000,00. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!