EventSummit verplaatst naar donderdag 14 april 2022 in JaarbeursEventSummit verplaatst naar donderdag 14 april 2022 in Jaarbeurs
Back Back Nieuws

EventSummit verplaatst naar donderdag 14 april 2022 in Jaarbeurs

08 december 2021

De organisatie van EventSummit, hét grootste eendaagse platform voor de evenementenbranche, heeft besloten om de beurs te verplaatsen van 10 februari naar 14 april 2022.

Arjen Lemstra: ‘Het zijn nog steeds onzekere tijden en we zijn bang dat veel opdrachtgevers in februari nog vastzitten aan het thuiswerkadvies en geen beurzen mogen bezoeken. Daarom hebben we besloten om EventSummit te organiseren aan het begin van de lente.’ ‘We krijgen over de nieuwe datum heel veel positieve reacties’, vult Joris Bots aan. ‘Van zowel de 230 exposanten, die al geboekt hebben, als potentiële exposanten. Maar ook van veel bezoekers, die dagelijks vragen of ze al een ticket kunnen boeken.’

Jaarbeurs

De Jaarbeurs heeft op 14 april 2022 hal 3 en 4 gereserveerd voor de EventSummit. 'Ook in april kunnen we collega’s, opdrachtgevers en bedrijven gelukkig de gastvrijheid bieden die we willen bieden. We zien ernaar uit iedereen te ontvangen en van onze hallen voor één dag het kloppend hart van de evenementenindustrie te maken', aldus Niek Krebbers. De organisatie van EventSummit verwacht tussen de 350 en 400 exposanten en ca. 3000 bezoekers.

Nieuwe website EventSummit en start Ticketing

Naast het bekend worden van de nieuwe datum, is ook de website van EventSummit in een nieuw jasje gestoken. Je vindt hier alle informatie over de 14de editie van dé vakdag voor alle eventprofessionals. Vanaf vandaag bestaat bovendien de mogelijkheid om een ticket te boeken. Voor opdrachtgevers zijn de tickets kosteloos. Toeleveranciers die geen stand hebben, betalen een klein bedrag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!