EventSummit gaat doorEventSummit gaat door
Back Back Nieuws

EventSummit gaat door

16 november 2021

EventSummit, hét grootste eendaagse platform voor de totale evenementenindustrie gaat door. 350 exposanten, 3.500 bezoekers, 15+ sprekers en een breed aanbod aan food, entertainment en producten en diensten. Kortom een dag die jij als eventprofessional niet mag missen!

Hoewel er vrijdagavond een streep door veel evenementen ging, mogen beurzen als doorstroomlocatie gewoon doorgang vinden zonder beperkingen. Blok 10 februari 2022 dus in je agenda voor een groots wederzien met alle branchegenoten. Tickets zijn binnenkort te verkrijgen.

Paul Smit

Als eerste spreker voor EventSummit 2022 is Paul Smit bevestigd. In zijn humoristische en energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Zijn verhaal is onderscheidend en bevat de nieuwste inzichten. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit? Een inspirerende keynote met humor en interactie. Deze keynote is mogelijk gemaakt door DeSpreker.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!