Back Back Nieuws

Eventspot.nl matcht eventbureaus aan opdrachtgevers

04 februari 2016
George Schröder, bedenker van onder meer de websites DNLS.nl en wegmetdebaas.nl, en Sales & Promotion specialist Eric van den Berge, vroegen zich af hoe evenementenbureaus bij opdrachtgevers in het vizier kunnen komen en vice versa. Zij vonden daar een passend antwoord op in de vorm van Eventspot.nl.

Werkwijze 
Eventspot laat potentiële opdrachtgevers middels gecategoriseerde cases kennismaken met het verantwoordelijke bureau, zodat zij meer over de werkwijze en de output van deze bureaus te weten komen. Slaat dit aan, dan kan de opdrachtgever dit bureau vragen mee te doen in de pitch. Dat kan bij maximaal vier bureaus tegelijk. Na acceptatie door deze bureaus wordt direct inzichtelijk wie de opdrachtgever is en wie de andere geselecteerde bureaus zijn. Zo biedt Eventspot de opdrachtgever een eenvoudige zoek-en-vind mogelijkheid en krijgen bureaus extra kansen op het verwerven van nieuwe opdrachten. Van den Berge: ‘Dat is via Google, advertising, digital-mailing of telefonische marketing nauwelijks te realiseren. En bovendien is het veel efficiënter en dus goedkoper voor beide partijen.’

De aanleiding voor Eventspot
Al 15 jaar zijn de lead generating sites succesvol op het gebied van internetmarketing. ‘Met méér dan een miljoen unieke bezoekers per jaar hebben we een uniek database bestand van opdrachtgevers van zakelijke events in Nederland verzameld. Dit bestand kunnen wij via Eventspot.nl voorzien van relevante tools om geïnspireerd te raken en in contact te komen met de juiste match voor een volgend event,’ vertelt Schröder.

Abonnementsvorm
Een jaarlijks abonnement bedraagt € 400,- tot € 750,- waarvoor evenementenbureaus 2, 4 of 6 van hun beste cases op Eventspot.nl kunnen plaatsen. Bedrijven die via Eventspot.nl bureaus voor hun pitch zoeken krijgen geen kosten doorberekend.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!