Eventsoftware van de toekomstEventsoftware van de toekomst
Back Back Nieuws

Eventsoftware van de toekomst

05 maart 2024

10 jaar geleden begon MICE Operations als een planningssysteem voor eventprofessionals en bracht daarmee de oplossing voor de problemen waar planners tegenaan liepen: onduidelijke communicatie en administratieve rompslomp. Inmiddels is MICE uitgegroeid naar een totaalpakket aan plannings- en salestools voor evenementenlocaties en horeca. Dit jubileumjaar doen ze daar nog een stapje bovenop: MICE is niet meer alleen de software van nu, maar ook van de toekomst met inzet van AI en revolutionaire offertes.

‘Al vanaf het begin is het uitgangspunt van MICE dat we het leven van eventplanners makkelijker én leuker willen maken, met als doel een volle planning en tóch rust in de tent. Zo kunnen de mensen in de branche doen waar ze blij van worden: focussen op hun gasten’, aldus algemeen directeur Dennis de Kort, die zelf jarenlang werkzaam was in de evenementenbranche.

Nieuwe features

‘Iedere dag zetten we ons in om MICE nóg beter te maken. En dat betekent dat we vooruit kijken: hoe ziet de software van de toekomst eruit? Daarvoor kijken we natuurlijk naar de ontwikkelingen in de eventbranche én die in de software branche. Op korte termijn lanceren we twee nieuwe features: met onze nieuwe offertetool blaas je iedere klant omver: interactieve offertes zorgen ervoor dat klanten online al een eerste indruk krijgen van de sfeer en beleving op de locatie zelf. En dat kost de planner amper tijd en moeite. Dat is ook de insteek voor onze andere nieuwe feature: we kunnen niet om AI heen. Hiermee gaan we het werk van de eventplanner nóg makkelijker te maken: een e-mail of notitie zet je letterlijk met één klik om in een offerte. Hoe eenvoudig wil je het hebben? En zo staan er nog meer ontwikkelingen met AI op de agenda.’

Wie nu al enthousiast is over de nieuwe features moet nog éven geduld hebben: de komende weken worden de functies getest bij een aantal bestaande klanten. Meer weten en als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!