Back Back Column

EventsBlog Christine Markvoort: ‘Waar was dat feestje?!’

17 mei 2016

Als salesmanager van Philips Stadion Events draagt Christine Markvoort de mogelijkheden uit die de thuisbasis van PSV biedt voor het organiseren van evenementen. De komende weken deelt zij haar ervaringen over de Zakelijke, Smakelijke, Feestelijke én Avontuurlijke bijeenkomsten in het Philips Stadion.

Wist u dat de aandachtspanne van een mens maximaal 45 minuten is? Tenzij Ajax tegen de Graafschap op gelijkspel staat en er blessuretijd bijkomt natuurlijk. Wat waren die laatste vijf minuten spannend! Daar viel niemand bij in slaap. Enfin, u kent de afloop: HIER was dat feestje…!

Een beetje spanning kan geen kwaad, we houden wel van avontuur bij PSV. Uw (potentiele) klanten waarschijnlijk ook wanneer u ze uitnodigt voor een business meeting waar u bijvoorbeeld uw nieuwe product(en) presenteert. U blijft vast uren bij de les maar de vraag is of uw klanten dat ook doen. Sterker nog, u loopt het risico dat uw klant niet komt omdat hij denkt: ik check het internet wel even. Dat ‘zinderende’ enthousiasme geldt tegenwoordig vaak ook voor team of andere uitjes. Geen nood, daar heeft Philips Stadion Events iets op bedacht: we sturen uw gasten tussendoor even op avontuur.

Nee, het duurt geen uren want we gunnen u uw podium. Het moet ook vooral leuk zijn voor mannen – sorry dames, ze zijn nou eenmaal in de meerderheid in het stadion. Wildwaterkanoën wordt het niet, net zo min als abseilen vanuit de nok van het stadion. Het ene is te nat en het andere slecht voor je hart.

Eerlijk gezegd kun je het verder zo gek niet bedenken of we doen het; van pokerworkshop tot cocktails maken en van magic tot PSV-Bavaria Tour. Ik geef toe, we hebben ze ook iets minder avontuurlijk; we zijn niet allemaal als held of bierliefhebber geboren. Met z’n allen een lipdub opnemen? Sushi rollen of de allerlekkerste bonbons maken en opeten? Het kan.

Een van de meest geboekte uitjes is Supa Golf. Al golfend het stadion door! De bal rolt door gangen, in liften en over tribunes maar ook naar plekken zoals de spelerstunnel, waar uw gasten tijdens een stadionbezoek normaalgesproken niet komen. Opsteker voor de dames: zij scoren bij deze activiteit vaak hoger dan de heren. Dat komt waarschijnlijk omdat ze meestal bedachtzamer en stressbestendiger zijn.

Maar wat is er nou mooier dan met 35.000 denkbeeldige fans op de tribune met uw team een wedstijdje spelen tegen uw klanten? Deze ‘droom’ staat met stip op nummer één. Wie wil er nou niet voetballen op het veld van landskampioen PSV? Oké, er zijn uitzonderingen… Wie zijn droom wil uitvoeren moet actie ondernemen. Na de concerten van Guus Meeuwis vernieuwen we de grasmat dus na de laatste thuiswedstrijd en voor de concerten van Guus zijn u en uw gasten welkom op de middenstip. Omkleden in de kleedkamers van onze helden en op een drafje via de catacombe naar de groene mat. Na de wedstrijd wordt er geproost en staat er een fantastische barbecue klaar. Liever een potje volleyballen, badmintonnen of jeu de boules? Leef u uit!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!