Back Back Nieuws

Events vol inhoud en energie georganiseerd door Dechesne & Boertje

23 juni 2012
Het team van Dechesne & Boertje was de afgelopen weken druk bezig met de organisatie van een groot aantal evenementen vol inhoud, interactie en energie. De evenementen haakten allemaal met hun thematiek en programma in op actuele onderwerpen en trends.

 

Response-ability

Zo gingen relaties van organisatieadvies bureau Turner op het Turner Zomer Event 2012 aan het werk met het onderwerp ‘Response-ability’. Met het gedachtegoed dat tegenwoordig iedereen verantwoordelijk is en invloed heeft op het leven van anderen. In de snel veranderende samenleving is veel gaande. Koffie is en blijft het bindingsmiddel op de werkvloer om mensen bij elkaar te brengen. Daarom organiseerde Douwe Egberts Coffee Systems een seminar over de veranderende werkomgeving.

 

Reis naar de toekomst

Het thema van het congres van NARIM (de Nederlandse Associatie van Risk en Insurance Managers) was ‘What’s Next?’. De deelnemers maakten tijdens het congres een tweedaagse inspirerende reis naar de toekomst. Met een programma gericht op het effect van veranderingen op de wereld, op de branches van de NARIM-leden en op het persoonlijke leven.

 

Jubileumfeest

Advies- en trainingsbureau Bureau Zuidema vierde haar 50-jarig jubileum met het festival ‘The Influence Experience’. De gasten ontdekten de kracht van invloed en werden geïnspireerd op het gebied van leiderschap. De Inspiratiedag van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM vond plaats in Museum Boijmans van Beuningen en het Nederlands Architectuurinstituut. Hier werden alle medewerkers geïnformeerd over het nieuwe toekomstbeeld.

 

Relatie-evenement in Rijksmuseum

Daarnaast was het team van Dechesne & Boertje betrokken bij de organisatie van een exclusief relatie-evenement voor KPN in het Rijksmuseum van Amsterdam en organiseerde het bureau in samenwerking met Sara Lee een tweedaagse kick-off bijeenkomst voor haar internationale marketingmanagers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!