Up Events Top 5 activiteiten voor je NieuwjaarsborrelUp Events Top 5 activiteiten voor je Nieuwjaarsborrel
Back Back Nieuws

Up Events Top 5 activiteiten voor je Nieuwjaarsborrel

28 november 2019

Weer bijna een jaar voorbij, voor veel bedrijven tijd om een nieuwjaarsborrel te plannen voor het personeel. De nieuwjaarsborrel is – naast een mooi moment om stil te staan bij de ontwikkelingen, mijlpalen, spannende nieuwe plannen en het succes van het bedrijf – ook een uitgelezen kans om iets leuks met het hele team te doen. Ga actief of creatief aan de slag en kom nader tot elkaar. Ontdek de Up Events top 5 van populaire winter activiteiten voor een geslaagde Nieuwjaarsborrel en zeg maar dag tegen de suffe nieuwjaarsborrel.

#5: Kettingreactie maken

Hebben jullie samen wel eens een kettingreactie gemaakt? In iets meer dan een uur kunnen jullie samen je eigen Rube Goldberg-geïnspireerde constructie ontwerpen. De Amerikaanse cartoonist Rube Goldberg was de uitvinder van een complex apparaat dat een kettingreactie teweeg kan brengen. In kleine teams gaan jullie aan de slag om zelf zo’n Rube Goldberg-machine te creëren. Gaan jullie met elkaar concurreren of werk je samen? Je kunt er ook voor kiezen om met het hele team één GROTE kettingreactie te maken. Als dat geen boost geeft aan de teamspirit…

#4: Het nieuwe Casa de Papel VR spel

Iedereen heeft het erover; de spannende serie La Casa de Papel. Genoeg reden voor UP Events om hier een toffe belevenis voor neer te zetten die je ook nog eens met grote groepen tegelijk kunt doen. In de VR game Casa de Papel gaan de deelnemers, gewapend met VR-bril, onder leiding van El Profesor de Koninklijke Munt van Spanje overvallen. Het oplossen van de puzzels, een goede communicatie en de juiste samenwerking kan leiden naar de overwinning van deze Escape Game. Dit spel kunnen jullie met meerdere teams tegelijk spelen.

#3: Workshop ijssculpturen

Misschien heb je er nog nooit aan gedacht; ijssculpturen maken. Leuk tijdens een winters feestje. In deze workshop ijssculpturen maken creëer je eerst in tweetallen een design. Dit kan bijvoorbeeld het logo van je bedrijf zijn. Vervolgens ga je met een hamer en beitel aan de slag op een groot blok ijs en komt jullie kunstwerk tot leven.

#2: Escape Challenge Morte Frio

Deze Escape Challenge is gebaseerd op ‘Morte Frio’, een Guerrilla- en drugskartel in Colombia. In dit spel draait alles om vechten, gijzelen en moorden. Als team gijzel je iemand aan de rand van het Amazonegebied in een wit busje. Maar oh jee! Er blijkt een getuige. Dan zit er nog maar één ding op: de getuige uitschakelen. Lukt het jouw team om de getuige eerder onschadelijk te maken dan zelf ontmanteld te worden?

#1: Winter Olympics

De sportieve nummer 1 uit deze lijst! De Winter Olympics bestaat uit 4 korte spellen. Wees niet bang, je hoeft zeker niet topfit te zijn om te mee kunnen doen. Ze zijn geschikt voor jonkies en oudjes, fitgirls en bourgondiërs. In teams ga je de meest hilarische activiteiten ondernemen. Had jij gedacht dat je ooit zou gaan skibroek-hangen, ijspegel-vangen, sneeuwpop-worstelen en bierpul-schuiven?

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!