UP Events lanceert online teambuildinggame: Project ArrowUP Events lanceert online teambuildinggame: Project Arrow
Back Back Nieuws

UP Events lanceert online teambuildinggame: Project Arrow

14 april 2020

UP Events Amsterdam heeft een nieuwe game ontwikkeld voor bedrijven en particulieren die op afstand maar wel in groepsverband, een spel met elkaar willen spelen. De Online Teambuilding Challenge heet ‘Project Arrow’ en is een spel waarin verbinding, samenwerken en plezier met elkaar centraal staan.

Ontwikkeling

De reden voor het ontwikkelen is dat ook UP Events vanwege de Coronacrisis tijdelijk de deuren heeft gesloten. UP Events is een evenementenbureau en evenementenlocatie in Amsterdam, gespecialiseerd in groepsactiviteiten en events waarbij plezier voorop staat. Uit liefde voor teambuilding en als antwoord op de verzoeken van klanten, is deze nieuwe game ontstaan. Zo is het mogelijk om in een tijd waarin we niet bij elkaar kunnen zijn, elkaar toch te motiveren, de energie in een team te versterken en mensen dichter bij elkaar te brengen. De game is tegen betaling te spelen, zodat er ook inkomsten gegenereerd worden.

Het verhaal van Project Arrow

De wereld verkeert in een crisissituatie van ongekende omvang. Het is aan de wereldleiders om dit snel op te lossen. Echter, in het verleden is gebleken dat zij niet goed met elkaar overweg kunnen. Om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat, heeft een specialistisch team een online tool ontwikkeld, genaamd ‘Project Arrow’. Hiermee kunnen de wereldleiders op een efficiënte en vakkundige manier elkaars kwaliteiten ontdekken en deze inzetten in een race tegen de klok. Want, met een juiste samenwerking zijn de grootste problemen op te lossen.

Spel spelen op afstand

De online teambuildinggame speel je met een groep mensen vanaf 8 personen. De spelers zitten allen op hun eigen plek en elke speler heeft twee schermen nodig, zoals een telefoon in combinatie met laptop of tablet met internetverbinding. UP Events verzorgt per game persoonlijk een introductie en opstart.

Doelgroep

Project Arrow kan gespeeld worden binnen elke groep van mensen, zoals collega’s, familieleden en vriendengroepen. De taal van de game is in het Engels waardoor deze ook voor een internationaal gezelschap geschikt is. Voor bedrijven adviseert UP Events om te starten rond 16:00 uur. Het spel duurt ongeveer 75 minuten, waardoor daarna bijvoorbeeld een gezamenlijk online borrel kan starten. De kosten zijn €24,95 per persoon exclusief BTW.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pim ten Broeke.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!