Back Back Nieuws

EVENTS Academy organiseert Summer Academy in The Upper Deck

08 augustus 2012
EVENTS Academy organiseert op donderdag 30 augustus de officiële Summer Academy 2012 in The Upper Deck in Naarden. De Summer Academy is een eendaags zomerevenement voor eventprofessionals, waarbij de Top 5 van trainingen van het afgelopen seizoen op ludieke wijze de revue passeren.

Professionals uit de branche
Het inspirerende kennisprogramma wordt begeleid door stand-up comedian Jeroen Pater van het Comedyhuis in Utrecht, vergezeld door een aantal professionals uit de evenementenbranche waaronder Nico Meyer (MeetingMonitor), Babs Nijdam (Amsterdam RAI) en Maureen Kamphuis (LOKOMO).

Actuele thema’s
De Summer Academy 2012 focust zich op actuele thema’s uit de branche zoals social media, duurzaamheid, ROI, live games en nieuwe interactievormen. Daarnaast is er volop gelegenheid om te genieten van de catering, cocktails op het dakterras, een wijnproeverij en jazzmuziek.

Aanmelden
EVENTS Academy nodigt de branche uit voor de Summer Academy 2012 op donderdag 30 augustus van 13.00 tot 18.00 in The Upper Deck in Naarden. Entreekosten zijn € 95 (excl. BTW). Aanmelden kan via www.eventsacademy.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!