Back Back Nieuws

Eventresult winnaar van Nationale Business Succes Awards

17 juli 2015
Eventresult, IT partner van ACS audiovisual solutions, ontwikkelde de afgelopen jaren een beproefd presentatie-managementsysteem voor congressen dat inmiddels in heel Europa wordt toegepast. De jury van de Nationale Business Succes Awards was met name onder de indruk van de onderscheidende positie van Eventresult  in de niche markt voor congres-presentatiesystemen en het  uitgekiende productaanbod. Ook de focus op innovatie en de reputatie in de branche werd nadrukkelijk vermeld in het juryrapport.

Ondernemersprijs
De Nationale Business Succes Award 2015 is de grootste ondernemersprijs van Nederland. De missie van deze ondernemersprijs is om het succes van toonaangevende bedrijven in de verschillende branches onder de aandacht te brengen. De nominatie kan beschouwd worden als een keurmerk voor onderscheidend ondernemen.

Met de nomatie is Eventresult tevens kanshebber voor De Nationale Business Succes Award 2015 in de categorie ‘Meest innovatieve onderneming’ en de Sector Award ‘Beste in ICT’. De finalewinnaar ontvangt een grote geldprijs en veel publiciteit.

Publiciteit
De Nationale Business Succes Award wordt gerealiseerd in samenwerking met het Algemeen Dagblad, het Financieel Dagblad, BNR Radio en RTL televisie. Komende tijd zal Eventresult met andere genomineerden te zien in paginagrote advertenties in het AD, het Financieel Dagblad en Management Team. Ook zullen we worden genoemd in radio spots op BNR Radio en natuurlijk zal er ook een RTL filmploeg langskomen om een reportage te maken van de activiteiten van Eventresult. Deze zal aanstaande zondag 19 juli 2015 om 11.55 uur uitgezonden worden op RTL 7 in het programma ‘De Succesfactor’. De herhaling vindt plaats zaterdag 25 juli om 13:30 uur.

Foto: Voor een manshoge Iphone die is ontwikkeld door zijn bedrijf toont Managing Director Ben Buurke trots de award

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!