EventPlatform verder versterkt met toetreding VVFEEventPlatform verder versterkt met toetreding VVFE
Back Back Nieuws

EventPlatform verder versterkt met toetreding VVFE

18 november 2020

Na de toetreding van de NVBO, ONCE en Verhurend Nederland dit voorjaar, sluit nu ook de Vereniging Voor Freelance Event Professionals zich aan

Vanaf het begin van de crisis heeft het EventPlatform, als overkoepelend platform van branche- en vakorganisaties in de zakelijke evenementenbranche, zich maximaal ingespannen om de belangen van ondernemers en werknemers in de branche te behartigen. Met de toetreding van de Vereniging Voor Freelance Event Professionals vormt het EventPlatform een nog sterkere vertegenwoordiging.

‘De VVFE is opgericht als reactie op de coronacrisis. Onze branche is goed voor ruim 100.000 arbeidsplaatsen. Een aanzienlijk deel daarvan komt voor rekening van freelancers. Door samen te werken en kennis te delen staan we sterk, ook in de gezamenlijke lobby in Den Haag. Met het EventPlatform kunnen we nog beter invulling geven aan onze doelstellingen en ambities als VVFE’, aldus Rudy Vorstenbosch, bestuurslid bij de VVFE.

Dit voorjaar besloten de Nederlandse Vereniging voor Beursorganisatoren (NVBO), Officieel Netwerk Catering Events en Verhurend Nederland zich al aan bij het EventPlatform. ‘Het coronavirus en de maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding hebben een enorme impact op de hele evenementenbranche. Voor het Eventplatform ligt hier een belangrijke taak. Het aansluiten van de VVFE maakt dat het Eventplatform een nog betere afspiegeling wordt van de bedrijven en betrokken professionals in de zakelijke evenementenbranche’, aldus Riemer Rijpkema, woordvoerder namens het EventPlatform.

Met de toetreding van de VVFE bestaat het Eventplatform uit 11 branche- en vakorganisaties in de zakelijke evenementenbranche, te weten CLC-VECTA, Dutch Venue Association, IDEA, Genootschap voor Eventmanagers, G14, MPI, NVBO, ONCE, Platform Cultuur Locaties, Verhurend Nederland en de VVFE.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!