Back Back Nieuws

Eventplanners kunnen Arnhem Nijmegen ontdekken tijdens kennismiddag in GelreDome

16 september 2015
Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen organiseert dinsdag 6 oktober een Kennismiddag. Meeting- en eventplanners zijn welkom voor een kennismaking met regio Arnhem Nijmegen als bestemming voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. In de ruimtes van het GelreDome worden locaties uit de regio uitgelicht en ook zullen vak experts Gerrit Heijkoop (specialist in meeting design & social media) en Marc Liethof (organisator van de vakbeurs event) spreken tijdens inspirerende en interactieve sessies.

Programma
Meeting- en eventplanners kunnen kosteloos gebruik maken van deze kennismiddag. Lees hieronder alles over het programma van deze dinsdagmiddag:

Vanaf 15.00 uur - Ontvangst bij GelreDome
Welkomstwoord door Jurriaan de Mol, directeur van het Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen en een hapje en drankje.

15.30-16.00 uur -  Speeddates en/of rondleiding
Je kunt geheel vrijblijvend kennis maken met toplocaties uit de regio Arnhem Nijmegen tijdens twee speeddate rondes. Met welke locaties je wilt speeddaten bepaal je zelf door vooraf een voorkeur aan te geven. Ook is er gelegenheid voor een rondleiding door het GelreDome.

16.00-17.30 uur - Energieke en interactieve presentatie door Gerrit Heijkoop
Gerrit Heijkoop o.a. auteur van ‘The Ultimate Social Media Roadmap for Conferences, Events and Tradeshows’ geeft een presentatie over social media voor congressen en evenementen.

17.30-17.45 uur -  Pauze met een hapje en een drankje

17.45-18.15 uur -  Ask me anything met Marc Liethof
Ook benieuwd hoeveel je in een half uur kunt leren van Marc Liethof, organisator van Event? Ontdek het en vuur gedurende 30 minuten alle vragen die je altijd al hebt willen stellen af op deze vakman. Wie weet hoeveel wijzer je naar huis gaat...

18.15-19.45 uur - Roulerend netwerkdiner en afsluitend woord door dagvoorzitter
Praat verder met speeddate partners, wissel kennis uit met vakgenoten en neem de gelegenheid  om te netwerken en te genieten van het heerlijks dat de regio je te bieden heeft.

Trending Topic 
Je gaat niet met lege handen naar huis, zo laat de organisatie ons weten; Op 1 oktober presenteert Gerrit Heijkoop zijn nieuwe boek ‘Trending Topic’, een managementroman over social media. Het is het avontuur van een team dat een groot internationaal congres moet organiseren en onderweg ontdekt hoe social media ingezet kan worden voor slimmere, sympathieke commerciële communicatie. Gerrit Heijkoop brengt zijn eigen lessen in de praktijk: binnen 24 uur waren de eerste 188 exemplaren van dit nog niet bestaande boek al verkocht na een berichtje op Facebook. Het boek is te koop via Rodentia.org.

Samengevat
Datum en tijd: dinsdag 6 oktober, 15.00-19.45 uur
Locatie: GelreDome
Deelname is kosteloos

Voor meer informatie en aanmelden kijk op conventionbureau.nl/kennisdag-2015

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!