Back Back Nieuws

Eventplanners kunnen Arnhem Nijmegen ontdekken tijdens kennisdag in GelreDome

31 augustus 2015
Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen organiseert dinsdag 6 oktober een Kennismiddag. Meeting- of eventplanners zijn welkom voor een kennismaking met regio Arnhem Nijmegen als bestemming voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. In de ruimtes van het GelreDome maak je kennis met locaties uit de regio en luister je naar interessante sprekers als Gerrit Heijkoop (specialist in meeting design & social media) en Marc Liethof (organisator van de vakbeurs event).

Het programma
Vanaf 15.00 uur - Ontvangst bij GelreDome
Welkomstwoord door Jurriaan de Mol, directeur van het Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen en een hapje en drankje.

15.30-16.00 uur -  Speeddates en/of rondleiding
Je kunt geheel vrijblijvend kennis maken met toplocaties uit de regio Arnhem Nijmegen tijdens twee speeddate rondes. Met welke locaties je wil speeddaten bepaal je zelf door vooraf een voorkeur aan te geven. Ook is er gelegenheid voor een rondleiding door het GelreDome waarbij je kennis maakt met de verrassende mogelijkheden van de locatie.

16.00-17.30 uur - Energieke en interactieve presentatie door Gerrit Heijkoop
Gerrit Heijkoop o.a. auteur van ‘The Ultimate Social Media Roadmap for Conferences, Events and Tradeshows’ geeft een presentatie over social media voor congressen en evenementen.

17.30-17.45 uur -  Pauze met een hapje en een drankje

17.45-18.15 uur -  Ask me anything met Marc Liethof
Ook benieuwd hoeveel je in een half uur kunt leren van Marc Liethof, organisator van Event? Ontdek het en vuur gedurende 30 minuten alle vragen die je altijd al hebt willen stellen af op deze vakman. Wie weet hoeveel wijzer je naar huis gaat?

18.15-19.45 uur - Roulerend netwerkdiner en afsluitend woord door dagvoorzitter
Praat verder met speeddate partners, wissel kennis uit met vakgenoten en neem de gelegenheid  om te netwerken en te genieten van het heerlijks dat de regio u te bieden heeft.

Trending Topic 
Op 1 oktober presenteert Gerrit Heijkoop zijn nieuwe boek ‘Trending Topic’, een managementroman over social media. Het is het avontuur van een team dat een groot internationaal congres moet organiseren en onderweg ontdekt hoe social media ingezet kan worden voor slimmere, sympathieke commerciële communicatie. Gerrit Heijkoop brengt zijn eigen lessen in de praktijk: binnen 24 uur waren de eerste 188 exemplaren van dit nog niet bestaande boek al verkocht na een berichtje op facebook. Het boek is te koop via Rodentia.org.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!