Back Back Nieuws

Eventmanagers gaan buiten gebaande paden in Philharmonie

21 mei 2015
In de Philharmonie vond dinsdagmiddag 19 mei de bijeenkomst plaats voor leden van het Genootschap voor Eventmanagers, met als thema ‘Meeting Design’. Een dag om de eventmanagers uit te dagen om zich buiten de gebaande paden te begeven wanneer het gaat om manieren van presenteren.

Design
Het nieuwe design meubilair binnen het concept ‘Philharmonie as platform for Dutch Design’, waarvoor de Philharmonie een samenwerking met Nederlandse ontwerpers is aangegaan, sloot naadloos aan op het thema voor Meeting Design. ‘Door de samenwerking met de ontwerpers is een vorm van creatief ondernemerschap ontstaan. Achter iedere stoel of tafel zit een verhaal,’ aldus Anne-Marije Hogenboom, Hoofd Sales & Evenementen van de Philharmonie.

Culinaire invulling 
Voor de culinaire invulling van de dag heeft de Philharmonie gekozen voor Jamie Olivers Fifteen Catering (JOFC). Dit duurzame concept staat volgens Lisette de Jong, Commercieel Manager bij JOFC , in het teken van ‘iets terug doen’. Fifteen leidt al 10 jaar kansarme jongeren op in Jamie’s Amsterdamse restaurant. Met JOFC geven opdrachtgevers deze leerlingen nu ook een kans om event ervaring op te doen. Leuk om te weten dat er gekookt wordt met groente, vlees en kazen van de JOFC boerderij . Kortom een duurzaam totaalconcept mét leerlingen.

Foto: Bibi Veth

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!