Back Back Nieuws

Eventlocatie op wielen te koop

05 mei 2015
Een hightechtrailer waarmee je op iedere gewenste locatie snel een evenementenlocatie kan creëren. Dat is de Mobile Experience, het object dat Adhoc horecamakelaars aanbiedt. De truck, voorheen in het bezit van Illy, is voorzien van alle luxe en comfort, van designmeubilair tot de nieuwste technologie op het gebied van licht en geluid. Via de laadklep wordt een in het oog springende entree gecreëerd. De Mobile Experience kan ook over het water worden gebouwd.

Vierkante meters
De locatie kan worden uitgebouwd met een tent van antracietkleurig doek en Amsterdamse raampartij. Dit maakt de Mobile Experience met een oppervlak van maximaal 300 m² tent geschikt voor events tot 400 personen. De zijwanden van de trailer kunnen worden geopend en de vloer kan naar buiten worden doorgetrokken, waardoor een groot terras ontstaat. Zo worden er extra vierkante meters gecreëerd.  De vraagprijs bedraagt € 110.000,– exclusief BTW.
De koop-verkoop-overschrijving wordt door verkoper zelf geregeld. Voor meer informatie:  Henk Sluiter, henk@adhoc-hm.nl of 0182 533 355.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!